Contestația Iașiului a fost respinsă! Grozavu: „Vom face apel”

13 Oct. 2011, 11:13 Liga 2
Contestația Iașiului a fost respinsă!** Grozavu:

După patru amânări succesive, Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal a dat dreptate clubului FC Snagov în litigiul cu CSMS Iași, respingând contestația grupării ieșene.

După meciul direct de la Snagov, din etapa a patra, încheiat la egalitate, 0-0, oficialii ieșeni au contestat faptul că ilfovenii au folosit în același timp în teren patru jucători extracomunitari, fapt interzis de regulament.

Portarul israelian Baruch și fundașul brazilian Adriano au evoluat încă din startul meciului, iar Santiago Alex și Ibekwe, primul din Brazilia și al doilea din Nigeria, au intrat în repriza secundă fără să fi înlocuit pe vreunul dintre primii doi.

Ieșenii fac apel

Managerul lui CSMS, Leo Grozavu, a anunțat că gruparea din Copou va face apel la decizia comisiei. „Comisia de Disciplină a respins contestația noastră, astfel că rezultatul rămâne cel din teren, 0-0. Noi vom face apel, pentru că suntem convinși că avem dreptate în acest caz. Regulamentul este clar, gazdele au folosit în același timp în teren patru jucători extracomunitari și trebuie să piardă meciul cu 0-3, întrucât au încălcat regulamentul”, a spus Leo Grozavu.

Articol scris de Narcis Pohoață

13 Oct. 2011, 11:13 Liga 2
Pe aceeași temă