Constantin Stoica, gol de senzație în poarta Craiovei și celebrare inedită. Atacantul Buzăului a explicat gestul său de după reușita de la Severin: ”Nu am vrut să mă ascund de colegi”

Mircea OGLINDOIU 16 Nov. 2020, 10:31 Liga 2

SCM Gloria Buzău a obținut un punct din deplasarea de la Drobeta Turnu Severin, acolo unde, duminică seară, a remizat cu liderul Ligii 2, ”FC U” Craiova, scor 1-1, după ce a fost condusă în jocul din etapa a 12-a.

Bradley Diallo a deschis scorul pentru olteni în minutul 71, iar Constantin Stoica a egalat pentru trupa din Buzău în minutele de final, în 87.

Modul în care Stoica a celebrat reușita sa la Severin a fost unul original, iar la finalul partidei a vorbit despre acest lucru.

Costin Stoica a marcat la un minutul după ce a intrat pe teren. Atacantul Gloriei explică gestul său de după gol

Golul egalizator al echipei SCM Gloria Buzău în meciul cu U Craiova 1948 SA, care a și stabilit rezultatul final, a fost reușit de atacantul Constantin Stoica, care intrase pe teren doar de un minut, în locul lui Cosmin Tucaliuc.

Stoica a primit la 20 de metri central, și-a așezat mingea și a prins o ghiulea direct sub transversală, pe centru, balonul ștergând ușor și bara. Portarul Robert Popa, ieșit ușor în față, nu a avut nicio șansă.

După gol, Stoica s-a dus în colțul din stânga terenului, la poarta unde tocmai dăduse gol, și a avut o reacție interesantă prin care a celebrat reușita sa. S-a ascuns în spatele unui panou publicitat și de acolo s-a ridicat și aplecat de trei ori, scoțând doar capul pentru a fi văzut.

”În primul rând vreau să îmi felicit coechipierii, pentru că nu au cedat și au luptat până în ultimul minut. Felicit și echipa gazdă, pentru că a prestat un joc destul de bun, cred eu. Per ansamblu, ambele echipe au prestat un joc destul de plăcut pentru spectatori și telespectatori. Mă bucur că intrarea mea de pe bancă a fost de bun augur pentru echipa mea și că am reușit să luăm un punct, să ne dau încredere colegilor mei, cum și ei îmi dau mie încredere când intru, atât titular, cât și din postura de rezervă. Eu îmi doresc să joc titular, fiindcă de asta mă pregătesc, nu să intru din postura de rezervă, dar, cu toate astea, mă bucur că am marcat cu această super execuție.

A fost o celebrare pe care așa am simțit-o la acel moment, după ce am marcat, o descătușare a faptului că muncesc în fiecare zi la antrenament și la fiecare meci în care evoluez și, vă dați seama, îmi doresc să evoluez cât mai mult titular. Nu am vrut să mă ascund de colegi, pentru că la Buzău s-a creat și este un grup foarte bun și ne înțelegem foarte bine”, a precizat Constantin Stoica la finalul meciului de la Severin.

”Chiar vreau să îl felicit pe Stoichiță (n.r. – Constantin Stoica, alintat) că a avut acea execuție și a înscris”
Ilie Stan, antrenorul echipei sCM Gloria Buzău, la finalul meciului cu U Craiova 1948 SA

Stoica are patru goluri marcate în acest sezon pentru SCM Gloria Buzău

Atacantul de 28 de ani se află la cel de-al patrulea gol din acest sezon, după ce mai înscrisese de două ori cu Farul (2-2), când a intrat tot din postura de rezervă, și o dată cu Ripensia Timișoara (1-2), când a fost titular.

Adrian Constantin Stoica are 11 meciuri desfășurate în acest sezon pentru echipa din Buzău și doar în două dintre ele a fost utilizat de Ilie Stan ca titular.

Stoica este golgheterul echipei SCM Gloria în acest sezon, fiind urmat de Maxim Iurcu (3 goluri) și Cosmin Tucaliuc și Gabriel Nedelea (ambii cu câte 2 goluri).

În cariera sa, ploieșteanul a mai jucat pentru Petrolul, CSM Râmnicu Vâlcea, Metalul Reșița, FC Caransebeș, SCM Argeș, Academica Clinceni, Ripensia Timișoara și Sportul Snagov.

Foto: Justinel Stăvaru (Mediafax Foto) și Cătălin Ciupureanu (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ilie-stan-considera-echitabil-egalul-dintre-fc-u-craiova-si-scm-gloria-buzau-am-avut-o-prima-repriza-buna-jucatorii-meci-au-avut-taria-de-a-reveni-si-a-inscrie-19157957

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-u-craiova-scm-gloria-buzau-se-joaca-de-la-ora-1900-la-severin-oltenii-au-sansa-sa-se-detaseze-si-mai-mult-in-fruntea-ligii-2-19157834

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-u-craiova-la-al-treilea-egal-consecutiv-cu-dan-vasilica-interimar-trebuia-sa-fim-mai-exacti-mai-cerebrali-dupa-gol-19157937

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-12-trei-meciuri-au-loc-de-la-ora-1100-la-targu-jiu-slatina-si-recea-doua-partide-au-fost-amanate-din-cauza-problemelor-cu-covid-19-19157338

Mircea OGLINDOIU 16 Nov. 2020, 10:31 Liga 2
Pe aceeași temă