Se mărește numărul jucătorilor care nu continuă cu FC Buzău. Constantin Stoica nu rămâne în Crâng: ”Vreau să mă bucur de fotbal”

Marius ANGHEL 03 Jul. 2021, 13:11 Liga 2
Se mărește numărul jucătorilor care nu continuă cu FC Buzău. Constantin Stoica nu rămâne în Crâng: ”Vreau să mă bucur de fotbal”

Echipa de fotbal din Liga 2 a Buzăului trece printr-o serie de schimbări importante în această vară.

După ce s-a pus la punct noul proiect, FC Buzău, căruia i-a fost cesionat de către Consiliul Local locul în campionat de la SCM Gloria Buzău, acum, noul antrenor, Cristian Pustai, lucrează la formarea lotului și la pregătirea sa. Pentru început a avut la dispoziție jucătorii din lotul antrenat de Ilie Stan.

Constantin Stoica s-a despărțit de echipa din Buzău: ”Îmi doresc să am continuitate la o altă echipă”

Evident, ca în orice perioadă de transferuri la  echipă intervin plecări și veniri, mai ales că acum s-a schimbat și antrenorul.

Primii plecați au fost Cristian Balgiu (”U” Cluj), Sergiu Pîrvulescu (Petrolul) și Ciprian Perju (Unirea Slobozia). Între timp, și alți jucători s-au despărțit de formația din Crâng după ce nu au ajuns la un acord de prelungire cu administratorul delegat Marin Mitran, cel care va fi numit președinte.

Astfel, nu vor mai continua cu FC Buzău nici Constantin Stoica, Iulian Roșu, Gabriel Nedelea sau Cristian Poștoarcă.

”Perioada petrecută la Buzău a fost una bună pentru mine. Mă bucur că am putut face parte și să evoluez la SCM Gloria Buzău. Consider că am învățat foarte multe lucruri în această perioadă de un an și jumătate.

Schimbare prin care trece clubul cred că este una de bun augur, dar în fotbal schimbările se văd în timp și le doresc să își îndeplinească obiectivele propuse.

Pentru mine, îmi doresc să am continuitate la o altă echipă și să mă bucur de fotbal”, a spus, pentru Liga2.ro, Costin Stoica, după despărțirea de echipa din Buzău.

Atacantul de 28 de ani originar din Ploiești a ajuns la SCM Gloria Buzău în ianuarie 2020, iar în sezonul recent încheiat a evoluat în 16 meciuri și a marcat 4 goluri. În cariera sa a mai evoluat pentru Petrolul, CSM Râmnicu Vâlcea, Metalul Reșița, FC Caransebeș, SCM Pitești, Academica Clinceni, Ripensia Timișoara și Sportul Snagov.

FC Buzău s-a reunit marți, 22 iunie, iar astăzi susține primul meci amical, cu Astra.

Foto: Justinel Stăvaru / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/doi-conducatori-de-la-fc-buzau-si-au-prezentat-la-tv-calitatile-care-i-au-recomandat-in-functii-mihai-constantinescu-sunt-al-doilea-roman-in-viata-care-a-terminat-acest-institut-de-manageme-19191129

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-buzau-are-conducere-administrativa-consiliul-judetean-si-local-si-au-ales-reprezentantii-in-aga-si-consiliul-director-al-clubului-care-ii-ia-locul-in-liga-2-echipei-scm-gloria-buzau-ce-buget-va-a-19189414

Marius ANGHEL 03 Jul. 2021, 13:11 Liga 2
Pe aceeași temă