Conducerea Farului e supărată pe jucători: „Nu dau totul pe teren”

Marius ANGHEL 09 Oct. 2012, 14:40 Liga 2
Conducerea Farului e supărată pe jucători:**

După ultima înfrângere, conducătorii FC Farul sunt revoltați de jocul echipei, care pare să fi luat prima cursă a rapidului cu direcția: fundul clasamentului. „Alb-albaștrii” au doar o victorie în cinci partide jucate în actualul sezon și dacă nu-și vor reveni curând, echipa riscă să fie „prinsă” în partea inferioară a seriei.

Situația se înrăutățește la FC Farul. Cauza problemei: lipsa de ambiție și atitudine a jucătorilor. Elevii lui Alin Artimon nu au nici cea mai mică voință de a se impune pe teren, iar cele trei puncte acumulate sunt tot ce s-a putut obține până în prezent de la începutul campionatului.

„Atunci când nu ai rezultate, desigur că nu e plăcut, mai ales când așteptările sunt altele. Ca sportiv, esti conștient că mai apar și momente de acest gen, în care sunt înfrângeri. Cel mai tare mă doare că au fost niște înfrângeri în urma unor jocuri slabe și, mai ales, lipsite de atitudine din partea jucătorilor. Deși au avut asigurate toate condițiile, drepturile salariale plătite la zi, au avut condiții bune în deplasări, au ajuns la destinație cu două zile înaintea partidelor, atât la Botoșani, cât și la Brașov sau Suceava, răspunsul lor care a fost? Acela de a nu da totul pe teren. Asta ce ne spune: lipsă de responsabilitate și de atitudine, ceea ce ne-a deranjat pe toți, de la finanțatori până la ceilalți conducători ai clubului”, a declarat președintele FC Farul, Marcel Lică.

Artimon, muncă de sisif

Antrenorul principal al Farului își dă toată silința pentru a pune la punct problemele echipei. Acțiunile sale sunt apreciate de conducătorii clubului, chiar dacă rezultatele din ultima perioadă nu au fost pe placul nimănui.

„Artimon stă de dimineața până seara la stadion. A încercat și încearcă în permanență să dea tot ce are mai bun și să-i facă pe jucători să conștientizeze ceea ce au de făcut. Jucăm de la o extremă la alta. De la un joc bun cu Delta Tulcea la unul foarte rău cu Botoșani, sau de la unul mulțumitor la Brașov la unul foarte slab cu Rapid Suceava. Sunt niște fluctuații inexplicabile”, a mai spus Lică.

Speranța moare ultima

Prin optimism, muncă și convingere, Artimon speră să reușească, la un moment dat, să readucă nava scufundată a Farului pe linia de plutire. Iată ce spune acesta despre situația în cauză: „Problema nu este cu cine jucăm, problema este cum reușim să stabilizăm un anumit stil de joc. Căutam formule noi, ne tot schimbăm. Echipa trebuie să își găsească stabilitatea. La un moment dat, lotul se va omogeniza iar jocul va începe să funcționeze”, a precizat tehnicianul FC Farul, Alin Artimon.

Sursa: Cuget Liber

Marius ANGHEL 09 Oct. 2012, 14:40 Liga 2
Pe aceeași temă