„Condamnați” să bată Snagovul

16 Mar. 2012, 12:26 Liga 2

Returul acestei ediții de campionat se anunță a fi unul de foc pentru Gloria Buzău, echipă aflată pe ultima poziție în clasament. În ciuda faptului că în tur a ,,ciugulit” doar zece puncte, gruparea din Crâng încă mai speră în salvarea de la retrogradare. Buzoienii vor juca astăzi, pe teren propriu, împotriva formației FC Snagov și sunt ,,condamnați” să câștige acest meci, deoarece un pas greșit le-ar diminua considerabil șansele.

Misiunea gazdelor va fi extrem de dificilă și prin prisma faptului că se confruntă cu probleme de lot, jucătorii Horovei, Ursu, Iordache, Jercălău, Pușcaș fiind accidentați, iar Țabără suspendat.

,,În tur nu am reușit aproape nimic având în vedere cele doar zece puncte acumulate, iar asta este o bilă neagră pentru Gloria Buzău. Sperăm însă ca odată cu această schimbare majoră la nivelul lotului, jucătorii care au venit să ofere mai mult pentru realizarea obiectivului. La fiecare joc ne prezentăm să câștigăm, însă nu știm dacă putem reuși asta, dar trebuie să rămânem în stare de alertă până la final. Evident că meciul cu FC Snagov va fi greu, iar noi suferim încă la relațiile de joc. Există și un sâmbure de neîncredere în rândul jucătorilor fiindcă nu se cunosc bine, dar sper ca ei să se mobilizeze pentru a lua toate cele trei puncte”, a declarat antrenorul echipei buzoiene, Mihai Ciobanu.

Acesta speră ca în partea a doua a campionatului, Gloria Buzău să adune cel puțin 20 de puncte.

Altfel, miercuri la stadion a fost chemat un preot pentru a ține o slujbă în vestiarul echipei la care a fost prezentă și conducerea clubului.

Partida Gloria Buzău – FC Snagov, programată în cadrul primei etape din retur se va disputa cu începere de la ora 16.00.

Articol scris de Adi SOARE

16 Mar. 2012, 12:26 Liga 2
Pe aceeași temă