Concordia Chiajna ridică numărul jucătorilor de care s-a despărțit în această iarnă. Ultimul plecat din lotul ilfovenilor

Marius ANGHEL 31 Jan. 2021, 11:13 Liga 2
Concordia Chiajna ridică numărul jucătorilor de care s-a despărțit în această iarnă. Ultimul plecat din lotul ilfovenilor

Pe lista jucătorilor de care Concordia Chiajna s-a despărțit în această pauză de iarnă ultimul trecut este grecul Christos Intzidis (28 de ani).

Echipa ilfoveană antrenată de Claudiu Niculescu a anunțat, după amicalul cu CS Tunari, plecarea fundașului elen, dar, totodată, publică pentru prima dată în acest an toți jucătorii cu care nu mai continuă și în partea a doua a sezonului de Liga 2.

Christos Intzidis s-a despărțit de Concordia Chiajna

Christos Intzidis ajunsese la Concordia Chiajna în luna octombrie 2020, după ce începuse actualul sezon în tricoul echipei FK Csikszereda, formație care l-a adus la începutul anului trecut pe grec în România și pentru care a apucat să joace în șapte meciuri oficiale (3 în sezonul trecut și 4 în cel actual).

Pentru Concordia, Intzidis a apucat să evolueze în 8 meciuri, în șase dintre ele fiind utilizat ca titular și doar o dată fiind înlocuit.

Ilfovenii au anunțat plecarea a încă opt jucători

Concordia Chiajna a mai anunțat despărțiri de jucătorii Karim Safsaf, Bogdan Vișan, Daniel Cîrjan, Stelian Cucu, Baudouin Kanda, Philippe Nsiah, Sergiu Arnăutu și Daniel Isvoranu.

”Concordia Chiajna a renunțat și la fundașul grec Christos Intzidis (28 ani) după ce în această iarnă au fost reziliate și contractele jucătorilor Karim Safsaf (26 ani), Bogdan Vișan (19 ani), Daniel Cîrjan (23 ani), Stelian Cucu (31 ani), Tshitungi Kanda (27 ani) și Philippe Nsiah (26 ani). Sergiu Arnăutu (30 ani) și Dan Isvoranu (22 ani) au fost împrumutați la Petrolul Ploiești, respectiv la CS Tunari”, a transmis clubul ilfovean.

Liga2.ro scria încă de la reunirea echipei din Chiajna că lipsesc acești jucători. Între timp, clubul l-a împrumutat pe portarul Daniel Isvoranu la CS Tunari.

Dintre cei de care s-a despărțit Concordia, Sergiu Arnăutu s-a întors la Petrolul, Kanda a ajuns la Dunărea Călărași, Cucu a semnat cu SC Oțelul, iar Nsiah a fost achiziționat de Steaua.

La nivelul venirilor, Concordia Chiajna a adus doar doi jucători. Este vorba de Bogdan Manole (fundaș, 24 de ani) și Gabriel Deac (mijlocaș, 25 de ani).

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și Eduard Vînătoru (Mediafax Foto)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-a-remizat-cu-cs-tunari-in-ultima-zi-a-cantonamentului-efectuat-pe-plan-local-video-concluziile-lui-claudiu-niculescu-si-noul-venit-in-stafful-tehnic-19167204

https://liga2.prosport.ro/seria-1/a-9-a-plecare-de-la-concordia-chiajna-portarul-daniel-isvoranu-a-incheiat-contractul-cu-ilfovenii-dar-si-a-gasit-repede-echipa-va-juca-in-liga-3-19166621

Marius ANGHEL 31 Jan. 2021, 11:13 Liga 2
Pe aceeași temă