Concordia Chiajna, la un pas de un acord important! Vrea promovarea sezonul următor și e aproape de înțelegerea cu primul fotbalist

Răzvan STÎNGĂ 08 May. 2023, 15:09 Liga 2
Concordia Chiajna, la un pas de un acord important! Vrea promovarea sezonul următor și e aproape de înțelegerea cu primul fotbalist

Concordia Chiajna a ratat și în acest sezon de Liga 2 obiectivul, nereușind promovarea în SuperLiga României, ba chiar nu s-a calificat nici în play-off, dar e decisă să contureze, din vară, un lot cu care poate reveni în prima divizie. Un pas e reprezentat de propunerea de prelungire pentru Gabriel Tamaș.

Venit la începutul anului la formația pregătită de Eugen Trică, fundașul de 39 de ani este hotărât să continue și din vară, chiar dacă acordul actual expiră în zilele următoare, după ce play-out-ul de Liga 2 a consumat și ultima etapă.

Concordia Chiajna, ca și înțeleasă cu Gabriel Tamaș pentru sezonul următor!

Gabriel Tamaș a recunoscut că a purtat primele discuții cu conducerea și, în mare parte, s-a ajuns la un acord, fiind șanse semnificative să fie încheiată o nouă înțelegere.

Deși fundașul este dorit insistent la FC Brașov, la echipa orașului său natal, să ajungă sub comanda lui Dan Alexa, chiar antrenorul declarând că a purtat discuții cu Tamaș, el a promis că în Liga 2 va juca doar la Concordia Chiajna.

(N.r. – Ultimul meci pentru Concordia Chiajna?) ”Nu! Mi s-a propus prelungirea, vom discuta săptămâna viitoare cu cei din conducere, sper să ne înţelegem, adică în mare parte ne-am înţeles deja.

(N.r. – Rămâi în Liga 2?) Mie îmi place să joc fotbal, nu contează unde, prima ligă, liga a doua, nu contează unde. (N.r. – Şi dacă vine vreo ofertă bună din prima ligă?) De unde ştii că nu am deja?

În caz că voi continua în Liga 2, sută la sută rămân la Concordia Chiajna, pentru că le-am promis celor de aici şi vreau să mă ţin de cuvânt. Adică să tragem la promovare la anul, după care mă voi lăsa sau voi continua în Liga 1 încă un an.

(N.r. – Nu te-ar tenta să te duci acasă, la Braşov, unde se anunţă un proiect ambiţios?) M-ar tenta, dar eu sunt un om de cuvânt şi, când îmi dau cuvântul unei persoane, ma ţin de cuvânt”, a declarat Gabriel Tamaş, potrivit Orange Sport.

Gabriel Tamaș, disputat de Trică și Alexa

Referitor la disputa dintre FC Brașov și Concordia Chiajna pentru semnătura lui Gabriel Tamaș pentru următorul sezon, Trică era convins, după jocul disputat sub Tâmpa, că fundalul brașovean va continua la Concordia.

”Ne dorim cu toții să-l ținem pe Gabi Tamaș la Chiajna, pentru că este un jucător foarte important pentru noi. Eu spun că sunt șanse mari ca Tamaș să rămână încă un an la Chiajna, asta chiar dacă știu că și Dan Alexa și-l dorește foarte mult la Brașov. Tamaș este încă un fotbalist care poate juca la orice echipă din Liga 1”, a punctat Eugen Trică despre jucătorul de 39 de ani, care a dezvăluit recent că nu se lasă din două motive, unul fiind fiica sa.

Gabriel Tamaș a venit în ianuarie la Concordia Chiajna, după experiența de la Petrolul

Gabriel Tamaș a început sezonul actual în SuperLiga României, la Petrolul, unde a evoluat în 13 meciuri de campionat și a marcat două goluri, dar s-a despărțit de echipă după un scandal intern. Ruptura a avut loc în luna octombrie a anului 2022, iar la începutul lui 2023 fundașul s-a înțeles cu Concordia Chiajna.

A bifat nouă meciuri în Liga 2, trei în sezonul regular și cinci în play-out, și a marcat un gol. Reușita a venit în confruntarea din grupa pentru evitarea retrogradării, cu FC Brașov, din etapa a 6-a, scor 2-2.

În cariera sa, Tamaș, campion cu FCSB în 2015, a mai evoluat pentru FC Brașov, Tractorul Brașov, Dinamo, Galatasaray (Turcia), Spartak Moscova (Rusia), Celta Vigo (Spania), Auxerre (Franța), West Bromwich (Anglia), CFR Cluj, Doncaster Rovers, Watford (ambele din Anglia), FCSB, Cardiff City (Anglia), Hapoel Haifa (Israel), Astra, Universitatea Cluj, FC Voluntari și Petrolul Ploiești.

Fundașul a mai jucat în Liga 2 la începutul sezonului 2020/2021, la Universitatea Cluj, timp de nouă meciuri, după aceea plecând în prima ligă, la FC Voluntari.

Foto: Bogdan Balaș (Sport Pictures) și George Filip (Mediafax Foto)

https://www.prosport.ro/diverse/gabi-tamas-dezvaluiri-incredibile-despre-modul-in-care-a-fost-crescut-de-tatal-sau-seful-politiei-din-poiana-brasov-asa-se-explica-multe-ca-in-dictatura-la-6-intram-in-casa-altfel-ma-fu-19652892

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-constanta-final-de-liga-2-cu-victorie-cu-concordia-chiajna-19269543

https://liga2.prosport.ro/seria-1/metaloglobus-in-barajul-pentru-mentinerea-in-liga-2-19269525

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-ultima-etapa-din-play-out-astazi-aflam-a-doua-echipa-care-va-merge-la-barajul-de-mentinere-19269440

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-trica-dupa-remiza-in-extremis-a-concordiei-la-brasov-un-meci-nebun-cu-patru-goluri-din-faze-fixe-antrenorul-chiajnei-despre-viitorul-sezon-si-disputa-cu-trupa-lui-dan-alex-19268819

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-etapelor-7-si-8-din-play-off-ul-ligii-2-si-cel-al-ultimei-runde-din-play-out-doua-echipe-au-incheiat-deja-sezonul-19269212

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-risca-sa-ramana-fara-aproape-intreg-lotul-de-jucatori-19270052

Răzvan STÎNGĂ 08 May. 2023, 15:09 Liga 2
Pe aceeași temă