Eugen Trică, după remiza in extremis a Concordiei la Brașov: ”Un meci nebun, cu patru goluri din faze fixe.” Antrenorul Chiajnei, despre viitorul sezon și disputa cu trupa lui Dan Alexa pentru Gabriel Tamaș

Adi MARICA 30 Apr. 2023, 17:19 Liga 2

Concordia Chiajna a scos un punct în prelungirile meciului cu FC Brașov, încheiat la scorul de 2-2, sâmbătă, în etapa a 6-a a play-out-ului Ligii 2, iar bătălia pentru primul loc în Grupa B se va decide în ultima rundă.

  • Milcho Angelov (8 – penalty, 25 – penalty), pentru FC Brașov, și Mediop Ndiaye (34 – penalty) și Gabriel Tamaș (90+4), pentru Concordia, au marcat golurile meciului desfășurat pe stadionul Tineretului.

Eugen Trică, după remiza in extremis de la Brașov: ”Pot spune că sunt mulțumit e rezultat”

Eugen Trică, antrenorul Concordiei, a lăudat echipa prietenului Dan Alexa și s-a declarat mulțumit cu punctul obținut in extremis la Brașov, dintr-o lovitură liberă indirectă din 6 metri.

”Un meci nebun, un joc echilibrat, cu patru goluri din faze fixe. Și noi, dar și ei ne-am dorit să câștigăm, pentru că țintim locul întâi. Brașovul avut să încheie lupta pentru primul loc înainte de ultima etapă, dar suspansul se prelungește. Am întâlni o echipă bună, bine pregătită de Dan Alexa, prietenul meu. Le-am spus jucătorilor înainte de meci să intre foarte montați și să fie atenți pentru că știam că întâlnim o echipă foarte bună. S-a întâmplat invers. Apoi, băieții și-au revenit, am egalat și pot spune că sunt mulțumit de rezultat”, a spus Trică.

FC Brașov și Chiajna se vor bate la promovarea directă în noul sezon, crede Trică

Antrenorul Concordiei este convins că în sezonul viitor al Ligii 2, atât echipa sa, cât și FC Brașov vor lupta pentru promovarea directă. Ilfovenii atacă promovarea de când au retrogradat, fiind acum la al patrulea sezon în care ratează obiectivul.

”Ambele echipe au încercat în acest campionat să prindă play-off-ul, am fost la un pas, nu s-a putut. Rămâne de văzut ce vom face sezonul viitor, pentru că eu sunt convins că și Brașovul și Chiajna se vor bate la promovarea directă”, a spus Eugen Trică.

Acesta termină contractul cu Concordia Chiajna la finalul acestui sezon. Întrebat dacă va continua pe banca ilfovenilor, Trică nu a putut da un răspuns concret: ”Nu știu, vom vedea. Mai este o etapă și apoi vom discuta.”

Gabriel Tamaș, disputat de Trică și Alexa

Referitor la disputa dintre FC Brașov și Concordia Chiajna pentru semnătura lui Gabriel Tamaș pentru următorul sezon, Trică este convins că fundalul brașovean va continua la Concordia.

”Ne dorim cu toții să-l ținem pe Gabi Tamaș la Chiajna, pentru că este un jucător foarte important pentru noi. Eu spun că sunt șanse mari ca Tamaș să rămână încă un an la Chiajna, asta chiar dacă știu că și Dan Alexa și-l dorește foarte mult la Brașov. Tamaș este încă un fotbalist care poate juca la orice echipă din Liga 1”, a punctat Eugen Trică despre jucătorul de 39 de ani, care a dezvăluit recent că nu se lasă din două motive, unul fiind fiica sa.

Concordia Chiajna în meciul din play-out cu FC Brașov: Ius. Popescu – R. Simion (Călințaru 76′), Stănică, Gab. Tamaș (cpt.), Goicea (Velisar 62′) – Cierpka (Mih. Constantinescu 62′), D. Codrea, Sil. Pană, A. Burcea (Negoi 79′), Ndiaye, Petkovski (Ivanovski 62′). Rezerve neutilizate: Chudy – Leo. Alexandrescu, Maric, Ghimfuș.

Concordia Chiajna nu stă doar la mâna sa pentru a termina pe locul 1 în Grupa B a play-out-ului Ligii 2

Cu o etapă înainte de finalul play-out-ului și sezonului pentru FC Brașov și Concordia Chiajna, prima ocupă locul 1 în Grupa B, cu 41 de puncte, iar a doua are 39 de puncte și este pe locul 2.

În ultima rundă, sâmbătă, 6 mai, de la ora 11:00, Concordia joacă acasă cu ultima clasată Unirea Constanța (locul 7, 15 puncte), iar FC Brașov evoluează în deplasare la CSC Dumbrăvița (locul 3, 33 puncte).

Pentru a termina pe locul 1, Concordia are nevoie de victorie, iar FC Brașov să obțină cel mult un egal lângă Timișoara. În caz de egalitate de puncte, primul criteriu de departajare este numărul de puncte cu care au încheiat sezonul regular. Concordia a avut 29 de puncte, iar FC Brașov – 28.

Foto: Bogdan Balaș (Sport Pictures) și FC Brașov

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gabi-tamas-i-a-dat-lovitura-lui-alexa-in-ultimul-minut-fc-brasov-a-ratat-victoria-cu-concordia-si-asigurarea-locului-1-in-play-out-ma-bucur-ca-a-dat-gol-nu-ma-bucur-pentru-mine-ca-l-am-pri-19268657

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-6-din-play-out-meciurile-incep-la-ora-1100-cel-mai-important-are-loc-la-bucuresti-si-poate-decide-ultima-retrogradata-si-a-doua-echipa-care-merge-la-barajul-de-mentinere-19268504

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-alexa-trage-de-gabriel-tamas-sa-joace-la-fc-brasov-sunt-convins-ca-gabi-isi-va-incheia-cariera-aici-vorbesc-des-cu-el-la-meciul-cu-concordia-vrea-sa-indeplineasca-matematic-ob-19268376

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gabi-tamas-declaratie-emotionanta-despre-motivul-pentru-care-continua-sa-joace-fotbal-si-la-39-de-ani-de-ce-nu-ma-las-unul-dintre-motive-este-fetita-mea-19268069

Adi MARICA 30 Apr. 2023, 17:19 Liga 2
Pe aceeași temă