Concordia Chiajna a semnat cu încă un jucător plecat de la FC Brașov. ”Au fost primii care m-au sunat și știu că este un club serios”

Adi MARICA 11 Aug. 2023, 17:34 Liga 2
Concordia Chiajna a semnat cu încă un jucător plecat de la FC Brașov. ”Au fost primii care m-au sunat și știu că este un club serios”

Fundașul Daniel Dumbravă (28 de ani) și-a găsit și el rapid echipă după despărțirea de FC Brașov, în urma retrogradării clubului în Liga 3 din cauza neacordării din partea FRF a certificării de Liga 2. El a semnat cu Concordia Chiajna, unde a ajuns și Rareș Lazăr.

Daniel Dumbravă, de la FC Brașov la Concordia Chiajna

Dumbravă, fotbalist de bază în angrenajul echipei lui Dan Alexa, va continua în Liga 2. A semnat un contract valabil pe un sezon, cu opțiune de prelungire pentru încă un an, cu Concordia Chiajna.

Echipa antrenată de Erik Lincar l-a transferat în această săptămână și pe mijlocașul Rareș Lazăr, tot de la FC Brașov. La Chiajna, mai este legitimat un fotbalist brașovean, este vorba de veteranul Gabriel Tamaș (39 de ani).

Dumbravă a explicat pentru Liga2.ro de ce a ales Concordia. ”A fost prima echipă care m-a căutat. Eu spun că este o soluție potrivită pentru mine. Am mai avut două oferte din Liga 2, dar am ales Chiajna pentru că ei au fost primii care m-au sunat și știu că este un club serios, care are condiții excelente de pregătire. Am găsit un lot bun, valoros, cu jucători experimentați astfel că obiectivul nu poate fi decât promovarea”, a spus Dumbravă.

Dumbravă, despre retrogradarea Brașovului: ”O mare dezamăgire. Chiar am sperat într-o minune până în ultima clipă”

Daniel Dumbravă a fost unul dintre căpitanii echipei FC Brașov în cele două sezoane de Liga 2 petrecute de club în această competiție.

”Am primit vestea de la TAS cu o mare dezamăgire. Chiar am sperat într-o minune până în ultima clipă. Aveam un lot bun, aveam mari așteptări de la acest sezon FC Brașov până în ultimul moment. Verdictul de la TAS a fost ca un tsunami pentru noi. Îmi doream să continui la Brașov, tocmai m-am căsătorit și toate planurile erau legate de Brașov”, a mai spus fotbalistul brașovean.

Dumbravă a început fotbalul la FC Brașov, iar la seniori a mai jucat la Unirea Tărlungeni, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, ACS Poli Timișoara, SR Brașov și Corona Brașov.

Are 12 jocuri în prima ligă, unul cu FC Brașov, în 2013 (FC Brașov – Gloria Bistrița 4-1), și 11 cu Sepsi OSK, în 2017-2018, echipă cu care a bifat promovarea din Liga 2.

În sezonul 2021-2022 de Liga 2 a evoluat în 27 de jocuri pentru FC Brașov, incluzând și barajele de menținere în competiție, iar în ediția 2022-2023 a avut 25 de partide și a înscris 2 goluri. În ultimele două ediții de campionat a evoluat, astfel, în toate jocurile posibile.

Concordia Chiajna joacă acasă cu Alexandria în etapa a 2-a a Ligii 2

În etapa a 2-a, Concordia Chiajna va juca sâmbătă, de la ora 11:00, acasă cu nou-promovata CSM Alexandria.

În prima rundă, Concordia a câștigat cu 3-0 la FK Miercurea Ciuc, iar Alexandria a cedat cu 0-1 în deplasare la Unirea Dej.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jucatorii-plecati-de-la-fc-brasov-incep-sa-si-gaseasca-noi-echipe-19279846

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/au-fost-stabilite-meciurile-din-turul-3-al-cupei-romaniei-19279829

https://liga2.prosport.ro/seria-1/schimbari-in-programul-etapei-a-2-a-a-ligii-2-19279425

Adi MARICA 11 Aug. 2023, 17:34 Liga 2
Pe aceeași temă