Corvinul a remizat la prima deplasare în Liga 2. Florin Maxim, după egalul cu CSC Dumbrăvița: ”N-a fost cea mai bună zi a noastră”

Anda DELIU 12 Aug. 2023, 18:50 Liga 2

Corvinul Hunedoara a remizat la scorul de 0-0 în ciuda faptului că a dominat jocul din deplasare cu CSC Dumbrăvița, desfășurat pe un teren extrem de prost al stadionului ”Ștefan Dobay”.

Astfel, doar o remiză la prima deplasare a sezonului de Liga 2 pentru trupa lui Florin Maxim, care, per ansmblu, nu a fost supărat la final de meci.

Florin Maxim crede că echipa sa ar fi înscris la Dumbrăvița, dacă terenul era mai bun

Florin Maxim a vorbit despre aspectul terenul plin de ”tranșee”, dar fără a se plânge așa mult.

”Suprafața de joc nu a fost printre cele mai bune. Dar și noi și ei am jucat pe aceeași suprafață. Îmbucurător e faptul că nu am primit gol. A doua repriză, mi se pare că am intrat mult mai bine în joc, ne-am creat câteva situații bune și acum pe final, fazele fixe… N-a fost cea mai bună zi a noastră, deși știam că putem să fructificăm aceste faze fixe și pe un teren ca aceasta, puteam obține victoria. Dar, per ansamblu, sunt mulțumit de punctul obținut”, a spus antrenorul Corvinul, o nou-promovată în Liga 2.

El apreciază că gazdele doresc să aibă o arenă mai bună. ”Am știut că suprafața de joc… Până la urmă, suferă modificări. Oamenii de aici sunt de apreciat pentru că și-au băgat sistemul de irigare. Încă două-trei săptămâni, iar terenul de la Dumbrăvița va arată bine și vom vorbi peste o lună de o suprafață foarte bună. Astea au fost condițiile”, a mai adăugat Maxim.

Maxim, mulțumit de apărarea Corvinului

”Principalul” a punctat că partitura defensivă a fost bine interpretată de echipă. ”Ne pare rău… Băieții au fost concentrați și pe defensiv. Nu-mi aduc aminte de vreo situație a adversarului. După două nesincronizăi, pase în aut ale fundașilor centrali. Dar pe defensiv nu am ce să le reprorșez, au fost foarte exacți, bine au jucat și cei trei mijlocași. Am pregătit meciul și în funcție de teren, de ce să mint, dar, până la urmă, urmei jucăm pe același teren și trebuie să na adaptăm. Eu zic că am făcuto bine”, a mai spus, despre joc, Florin Maxim.

Corvinul în meciul cu CSC Dumbrăvița: D. Roman – D. Pop (Seb. Ion 85′), Lică, Ant. Manolache, Velisar – Lupu (Hergheligiu 78′), Neacșa (cpt.)(M. Chindriș 78′), Hrezdac, Antonov (Bradu 59′), Nic. Pîrvulescu – M. Coman. Rezerve neutilizate: Lefter – Pocioian, Ad. Nicolae, Lupușor.

Laude pentru fani

Suporterii echipei hunedorene au fost prezenți la Dumbrăvița, iar Florin Maxim a ținut să le transmită mulțumiri pentru devotamentul lor, nu doar la deplasările așa scurte, ci în general.

”Sunt de apreciat, vin după noi. Eu am început al treilea an aici, și sunt de fiecare dată aproape de noi. Le mulțumesc. Îi aștpetăm în număr cât mai mare la meciul de acasă. Am vorbit cu băieții după meciul cu Ceahălul, pentru că au venit foarte mulți susținători. Ne așteptan la o audiență la fel de mare”, a fost mesajul pentru fani.

Întrebat dacă țințește sus în Liga 2, Maxim a zis că, deocamdată, nu face asemenea calcule. ”Visul meu e să câștig fiecare meci. Țin să mă concentrez la următorul meci, să îmi iau informații cât mai bune și exacte, să le transmit echipei și să câștigăm acel meci. După aceea, mai vedem. Concluziile le tragem după joc”, a conchis antrenorul corvinist a cărui echipă nu are drept de promovare, fiind una de drept public.

Miercuri au joc cu echipă din Liga 3 în Turul 3 al Cupei României, iar în campionat Dumbrăvița și Corvinul joacă sâmbătă

Corvinul are 4 puncte și este pe locul 3 în Liga 2 după două etape, cu golaveraj 2-1, fiind la egalitate cu CSM Slatina, Gloria Buzău și Unirea Slobozia.

În etapa a 3-a a Ligii 2, Corvinul are joc acasă, sâmbătă, de la ora 12:00, cu FK Miercurea Ciuc.

Până atunci însă, trupa lui Florin Maxim joacă în Turul 3 al Cupei României, miercuri, de la ora 17:30, la Petroșani, cu Jiul.

Foto: Leczki Jozsi (Mediafax Foto)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-si-corvinul-au-remizat-0-0-in-etapa-a-2-a-a-ligii-2-19280069

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-victorie-in-duelul-cu-cs-tunari-scor-2-1-19280134

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-selimbar-a-rapus-unirea-dej-19280133

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-in-etapa-a-2-a-din-liga-2-19279970

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/au-fost-stabilite-meciurile-din-turul-3-al-cupei-romaniei-19279829

Anda DELIU 12 Aug. 2023, 18:50 Liga 2
Pe aceeași temă