CSM Slatina, prima echipă care obține punct în acest sezon în fața CSC Șelimbăr. Daniel Oprescu, după remiza cu liderul: ”În mare parte sunt mulţumit, dar sunt și nemulţumit”

Marius ANGHEL 16 Sep. 2023, 16:46 Liga 2

CSM Slatina este prima echipă din actualul sezon de Liga 2 care reușește să încurce CSC Șelimbăr, formație care rămâne în continuare lider în clasament și după ce se va încheia etapa a 6-a și care avea singură punctaj maxim încă de la finalul rundei a 2-a.

Oltenii n-au reușit să înscrie în poarta trupei ardelene, însă nici să primească gol, astfel că meciul disputat la Slatina, pe stadioul 1 Mai, s-a încheiat așa cum a și început, cu scorul de 0-0.

Daniel Oprescu are mulțumiri și nemulțumiri, după ce CSM Slatina a remizat cu CSC Șelimbăr

CSM Slatina nu a câștigat acasă niciun meci în actualul sezon de Liga 2 și a ajuns la două remize la scorul de 0-0, pe lângă înfrângerea surprinzătoare cu Unirea Dej (1-2).

Dorin Toma, Claudiu Dragu şi Cătălin Doman au avut cele mai importante ocazii de a înscrie în acest joc, însă n-au făcut-o în meciul pe care CSM Slatina l-a transmis în direct doar în prima repriză.

Antrenorul Daniel Oprescu spune că a anticipat că meciul va fiind unul de luptă, lucru care i-a fost confirmat. S-a axat în primul rând pe apărare, ca echipa sa să nu primească gol din partea unui adversar care a marcat cel puțin un gol în toate partidele disputate în acest sezon, Stelei înscriindu-i chiar trei. A fost mulțumit, în mare parte, de cum a mers jocul defensiv, însă și-a explimat și o nemulțumire, ca de fiecare dată, legată acum de ofensivă, că nu s-a reușit da gol.

Un joc aşa cum ne aşteptam, de luptă. Şelimbăr este o echipă bine organizată, muncitoare, cu jucători de calitate, care atunci când intră în posesia mingii reuşeşc să scoată maximum. Le-am spus că trebuie să ne organizăm defensiv foarte bine, să nu pierdem mingi în jumătatea noastră de teren, pentru că un procent foarte mare din ocaziile şi golurile lor marcate, în meciurile anterioare, aşa le-au reuşit, să fie atenţi la schimbarea direcţiei de joc, pentru că dădeau foarte multe diagonale, să blocăm jocul cu mijlocaşii centrali, pentru că încercau să construiască de la portar prin ei, şi aici pot să spun că în mare parte sunt mulţumit. Sunt nemulţumit în ceea ce priveşte faza de atac, pentru că puteam mult mai mult. Au fost multe momente când am pierdut foarte uşor mingea, de multe ori neforţaţi de adversar”, a declarat, citat de NewsFlux, Daniel Oprescu.

CSM Slatina în meciul cu CSC Șelimbăr: Dincă – Mondragon, Sălcianu, Pisăru, D. Toma, Doman (cpt.), D. Marin, Sil. Matei, Cl. Dragu, Ciocâlteu, I. Mitran
Rezerve: Silveanu – Țegle, Gherghe, C. Toma, Donca, Răsdan, R. Popa, C-tin. Radu, Val. Alexandru

Urmează meciul cu Steaua

Cu 9 puncte acumulate, CSM Slatina este, momentan, pe locul 7 în clasamentul Ligii 2, la egalitate cu Ceahlăul (locul 6), care are un meci mai puțin disputat.

În runda a 7-a a Ligii 2, CSM Slatina joacă în deplasare la Steaua (locul 9, 7 puncte), luni, 25 septembrie, de la ora 18:00.

Foto: NewsFlux

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-a-luat-un-punct-pe-terenul-fk-miercurea-ciuc-0-0-19285020

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-hunedoara-csm-resita-2-0-in-liga-2-19285031

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-stinga-si-a-anuntat-demisia-de-la-cs-tunari-19284981

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-6-liga-2-19284913

Marius ANGHEL 16 Sep. 2023, 16:46 Liga 2
Pe aceeași temă