Concluziile lui Dan Alexa după ultimul meci cu ASU Poli, la Miercurea Ciu: ”Cam în nota noastră, așa, de tot sezonul.” Ce urmează pentru echipă

Autor: Anda DELIU Publicat: 23 May. 2021, 22:51 Liga 2
Concluziile lui Dan Alexa după ultimul meci cu ASU Poli, la Miercurea Ciu: ”Cam în nota noastră, așa, de tot sezonul.” Ce urmează pentru echipă

ASU Poli a terminat sezonul de Liga 2 2020/2021 cu un 2-2 la Miercurea Ciuc, cu FK Csikszereda, iar după declarațiile antrenorului Dan Alexa, acesta a fost ultimul joc cu el pe banca echipei.

Alexa a spus că l-a dezamăgit faptul că echipa a ratat multe ocazii ofensive, cum, de altfel, s-a petrecut tot sezonul. ”Sunt dezamăgit, pentru că am ratat foarte multe situații. Aceeași problemă a noastră. Nu reușim să dăm gol. Apoi am luat gol pe niște greșeli individuale impardonabile. Cam în nota noastră, așa, de tot sezonul”, a declarat Alexa după jocul de la Miercurea Ciuc.

Marvin Schieb (32′) și Juan Bauza (45+1′) au înscris pentru Csikszereda în prima repriză, iar autogolul lui David Kelemen (71′) și golul lui Ioan Mera (80′) au readus-o pe ASU Poli în meci.

ASU Poli ia vacanță

Fundașul Cristian Scutaru a lipsit de la acest meci, iar Alexa a spus că i-a dat vacanță mai devreme. ”Scutaru a simțit ceva la picior. L-am menajat, dar au jucat bine și Mera și Bocșan”, a precizat Alexa.

Altfel, antrenorul spune că, totuși, jocul nu l-a dezamăgit și va mai avea o discuție cu echipa miercuri. ”Băieții au liber până miercuri. După aia voi sta de vorbă cu ei. Așa, de final. O să fie o vacanță. I-am felicitat pentru parcursul acesta de play-off, pentru că chiar dacă rezultatele nu au fost la așteptările mele, dar, ca și joc, nu am fost inferiori niciunei echipe”, a conchis antrenorul Politehnicii.

Timișorenii, pe locul 6 în play-off-ul Ligii 2, ultimul

ASU Poli a încheiat pleay-off-ul Ligii 2 pe locul 6, ultimul, cu 41 de puncte, sub U Craiova 1948 SA (54 puncte), Rapid (49 puncte), care au promovat direct în Liga 1, CS Mioveni (48 puncte), Dunărea Călărași (44 puncte), care merg la barajul de promovare în Liga 1 cu FC Hermannstadt, respectiv FC Voluntari, și FK Csikszereda (42 puncte).

Foto: Leczki Jozsi / Mediafax Foto

Autor: Anda DELIU Publicat: 23 May. 2021, 22:51 Liga 2
Pe aceeași temă