Meci cu de toate la Miercurea Ciuc! FK Csikszereda și ASU Poli au terminat la egalitate ultimul meci din play-off. Schieb a înscris din nou împotriva fostei echipe

Anda DELIU 23 May. 2021, 21:40 Liga 2
Meci cu de toate la Miercurea Ciuc! FK Csikszereda și ASU Poli au terminat la egalitate ultimul meci din play-off. Schieb a înscris din nou împotriva fostei echipe

FK Csikszereda și ASU Poli Timișoara au remizat la scorul de 2-2, în ultima etapă a play-off-ului Ligii 2, după un meci deschis, în care orice rezultat era posibil.

Și dacă ciucanii s-ar fi impus, nu mai puteau prinde barajul de promovare în Liga 1, dar miza nu s-a văzut în teren. Pentru gazde au marcat Schieb și Bauza, iar pentru timișoreni, Kelemen i-a ”ajutat” cu un autogol, iar Mera și-a făcut din nou datoria și a înscris cu capul.

Schieb a marcat din nou împotriva Politehnicii

Meciul a început destul de antrenant, cu ocazii la ambele porți. Rotar, Apro sau Bor au încercat să deschidă scorul în contul gazdelor, iar pentru Poli au creat ocazii Sergiu Popovici, Ivanovic, dar și Axente, care a mai ”bifat” o ratare incredibilă, la o fază la care se afla în 6 metri în fața porții. Până la urmă, Ciucul a reușit să deschidă scorul în minutul 32, după ce fostul polist Marvin Schieb a reușit să scate din marcaj la o minge lansată în careu și să înscrie pe lângă Păduraru, după o greșeală inițială a lui Sofran.

Schieb marcase împotriva fostei sale echipei, ASU Poli, și în meciul trecut din play-off, de pe ”Dan Păltinișanu”, în victoria Csikszeredei cu 1-0.

Bauza se pregătește de Liga 1, unde o să joace la ”FC U” Craiova!

Jocul a continuat la fel de deschis și ambele echipe au mai avut ocazii de poartă. Pinter, Ivanovici și Axente au avut noi ocazii în contul celor două formații. Ciucul părea că dă lovitura în acest meci după ce a reușit să marcheze din Juan Bauza. Argentinianul care a semnat deja cu ”FC U” Craiova a tras cu efect, de la 15 metri, după o nouă nesincronicare în defensiva polistă, cu Sofran și Bocșan încurcați de adversar.

Ocaziile importante nu au lipsit nici în repriza a doua la Miercurea Ciuc

Jocul deschis a continuat și după pauză. În minutul 60, Ciucul a avut o ocazie bună la un șut al lui Bauza, respins de Popovici. Peste două minute, Ivanovici a pătruns în careu, a driblat și a tras aproape de vinclu, doar că în ultimul moment Apro a apărut salvator și a respins cu capul. Csikszereda a dat primele semne de slăbiciune în minutul 71, când Kelemen a trimis mingea în propria poartă, după o centrare a lui Radunovic.

Final avântat, Mera a egalat pentru Poli

Jocul de pe final a fost unul foarte avântat. Până la urmă, Ioan Mera nu s-a dezimințit și a reușit să egaleze în minutul 80, după o reluare cu capul la o minge trimisă în careu dintr-o lovitură liberă bătută de Ivanovici. Au mai fost multe lovituri imprecise la ambele porți, fără să nimerească spațiul porții, cu cea mai mare șansă pentru Pinter, în prelungiri.

Cu doar 10 locuri în tribună primite pentru suporterii Politehnicii Timișoara la meciul de la Miercurea Ciuc, fanii au preferat să nu facă deplasarea.

FK CSIKSZEREDA – ASU POLITEHNICA TIMIȘOARA 2-2

Marvin Schieb 32′, Juan Bauza 45+1′ / David Kelemen 71′, Ioan Mera 80′

FK Csikszereda: Gyenge – R. Takacs, Kelemen (cpt.), Apro, Bor – Savin (Bara 63′), Casiadi (Csuros 63′) – Pinter, Bauza (Meszaros 75′), Schieb (Jebari 46′) – Rotar (T. Suciu 75′)
Rezerve neutilizate: Karacsony – Csonka
Antrenor: Valentin Suciu

ASU Poli: Păduraru – Sofran (C. Jurj 46′), Mera (cpt.), Bocșan, Sg. Popovici (Casado 63′) – D. Radu, Codrea, Coadă (A. Ignea 37′), P. Ivanovici – Axente (Plazonja 63′), Radunovic (Al. Munteanu 76′)
Rezerve neutilizate: Cuzmanovici – A. Manea, D. Andrei, R. Rus
Antrenor: Dan Alexa

Stadion: Municipal (Miercurea Ciuc – Harghita); Arbitru: Radu Petrescu (Bucureşti); Asistenți: Ionuț Traian Neacșu (Bucureşti) și Cosmin Bojan (Târgu Mureş); Rezervă: Vasile Buzea (Bucureşti); Observatori: Ştefan Szilaghi (Satu Mare) și Radu Bitea (Oradea).

FK Csikszereda a terminat sezonul pe locul 5 în play-off-ul Ligii 2, cu 42 de puncte, iar ASU Poli a rămas pe locul 6, cu 41 de puncte. Sezonul viitor le va găsi tot în Liga 2.

Foto: Sebastian Tătaru / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-u-craiova-dunarea-calarasi-si-fk-csikszereda-asu-poli-meciurile-care-decid-ultima-echipa-din-liga-2-care-merge-la-barajul-de-promovare-ambele-partide-incep-la-ora-1830-19186519

Anda DELIU 23 May. 2021, 21:40 Liga 2
Pe aceeași temă