Comentatorul sportiv care a revoltat conducerea CS Comunal Șelimbăr a reacționat. ”La interpretari și răstălmăciri suntem campioni mondiali! Trebuie să fii ori rău intenționat, ori… mai bine nu zic cum”

Marius ANGHEL 07 Oct. 2021, 13:48 Liga 2
Comentatorul sportiv care a revoltat conducerea CS Comunal Șelimbăr a reacționat. ”La interpretari și răstălmăciri suntem campioni mondiali! Trebuie să fii ori rău intenționat, ori... mai bine nu zic cum”

Comunicatul echipei CS Comunal Șelimbăr privind o afirmație făcută de comentatorul sportiv Ioan Viorel în timpul meciul sibienilor la Ploiești, cu Petrolul, pierdut cu 0-3 duminica trecută, nu a rămas fără reacție. Cu toate că spune că nu este persoana care să dea ”replica la fel de fel de lucruri”, colaboratorul DigiSport își spune punctul de vedere față de expresia folosită imediat după al treilea gol marcat de prahoveni, cea care i-a revoltat pe conducătorii nou-promovatei în Liga 2 și i-a făcut inclusiv să amenținte cu instanța.

Conducerea CS Comunal Șelimbăr a sărit ca arsă pentru o expresie folosită de comentatorul meciului cu Petrolul

Imediat după ce mingea intra pentru a treia oară în poarta lui Rareș Gal, în meciul de pe ”Ilie Oană”, în minutul 68, la un șut al lui Valentin Țicu, comentatorul postului DigiSport spunea despre echipa lui Eugen Beza că este ”runtă-n fund”, în sensul în care linia de fund, apărarea, a fost depășită din nou ușor de adversari.

În special această expresie, dar și alte mici gafe privind locația unde își dispută meciurile de pe teren propriu echipa din Șelimbăr făcute de Ioan Viorel au revoltat conducerea clubului sibian. A doua zi după joc, CS Comunal publica un comunicat în care îl acuza pe comentatorul sportiv că a jignit atât pe clubul, cât și comunitatea din Șelimbăr!

”Clubul Sportiv Comunal 1599 Șelimbăr își manifestă dezamăgirea cu privire la modul în care comentatorul celor de la Digi Sport a tratat echipa noastră la meciul cu Petrolul Ploiești, mai exact de modul în care domnul Ioan Viorel a jignit, membrii clubului, familiile acestora și pe toți oamenii din frumoasa noastră comună”, sună partea de început a comunicatului echipei sibiene care în vară a trecut de la Viitorul Șelimbăr la CS Comunal Șelimbăr, prin cesionare de loc, și în continuare își dispută meciurile de pe teren propriu la Avrig, fiindcă în localitatea căreia îi poartă numele nu are un stadion de nivelul competiției în care joacă în premieră.

Ioan Viorel: ”Trebuie să fii ori rău intenționat, ori… mai bine nu zic cum, ca să ajungi la o astfel de interpretare”

În apărarea sa, Ioan Viorel spune că expresia cu ”ruptul în fund” este una referitoare strict la echipa de fotbal, modul în care a evoluat la Ploiești, și care nu are nicio legătură cu ceea ce au gândit conducătorii clubului din Șelimbăr. ”La interpretari și răstălmăciri suntem campioni mondiali!”, spune comentatorul sportiv.

”Nu sunt genul care să dau replica la fel de fel de lucruri care se vorbesc sau se scriu despre mine. Fiecare cu lumea lui! Numai că mi se pare exagerat modul în care s-a interpretat o expresie pe care am folosit-o la meciul Petrolul – 1599 Șelimbăr, respectiv «cei de la Șelimbăr sunt rupți în fund».
Evident că eu mă refeream la linia de fund a echipei sibiene, chiar am remarcat de câteva ori în comentariu cât de fragilă este, că este ruptă și pe zona centrală și pe flancuri. De aici și expresia folosită.
Acum, că unii interpretează cu totul altfel vorbele, e problema lor. La interpretari și răstălmăciri suntem campioni mondiali! Ce aș putea avea cu oamenii, cu comunitatea din Șelimbăr? Trebuie să fii ori rău intenționat, ori… mai bine nu zic cum, ca să ajungi la o astfel de interpretare. În rest, toate bune și să fiți iubiți!”, a scris Ioan Viorel pe pagina sa de Facebook.

Echipa din Șelimbăr e pe locul 11 în Liga 2

CS Comunal Șelimbăr, aflat la prima sa experiență în campionatul Liga 2, ocupă locul 11 după nouă etape, cu 11 puncte acumulate, la fel ca Unirea Dej, care are însă un golaveraj superior, 8-8 față de 7-13.

Echipa antrenată de Eugen Beza joacă în etapa a 10-a sâmbătă, 16 octombrie, pe teren propriu, la Avrig, de la ora 11:00, cu Concordia Chiajna (locul 2, 23 puncte).

Foto : Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-revoltata-fata-de-comentariul-de-pe-digisport-de-la-meciul-cu-petrolul-jignirile-aduse-la-adresa-intregii-suflari-din-comunitatea-selimbar-au-creat-un-real-prejudiciu-de-19204230

https://liga2.prosport.ro/seria-1/etapa-a-10-a-a-ligii-2-incepe-la-miercurea-ciuc-si-se-incheie-la-dej-u-cluj-joaca-vineri-steaua-are-meci-sambata-iar-petrolul-intra-pe-teren-duminica-programul-rundei-si-partidel-19204334

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-cs-comunal-selimbar-se-joaca-de-la-ora-1100-trupa-ploiesteana-lupta-pentru-a-reveni-pe-primul-loc-in-liga-2-19203961

Marius ANGHEL 07 Oct. 2021, 13:48 Liga 2
Pe aceeași temă