CS Comunal Șelimbăr, revoltată față de comentariul de pe DigiSport de la meciul cu Petrolul. ”Jignirile aduse au creat un real prejudiciu de imagine clubului nostru, dar și localității noastre.” Echipa sibiană amenință cu instanța postul TV

Ovidiu BOICA 04 Oct. 2021, 15:11 Liga 2
CS Comunal Șelimbăr, revoltată față de comentariul de pe DigiSport de la meciul cu Petrolul. ”Jignirile aduse au creat un real prejudiciu de imagine clubului nostru, dar și localității noastre.” Echipa sibiană amenință cu instanța postul TV

Oficialii echipei nou-promovate în Liga 2 CS Comunal Șelimbăr sunt supărați pe comentatorul de la DigiSport, Ioan Viorel, după meciul cu Petrolul, pierdut cu 0-3 pe ”Ilie Oană”, acuzând că a făcut mai multe afirmații prin care i-a jignit atât pe membrii clubului, cât și comunitatea din localitatea sibiană.

Șelimbărenii au fost deranjați în primul rând de afirmația făcută de comentator după ce Petrolul a marcat golul trei, când a spus despre echipa lui Eugen Beza că este ”runtă-n fund”.

CS Comunal Șelimbăr, decepționată față de o afirmație a comentatorului de la Digisport din meciul cu Petrolul

Printr-un comunicat de presă postat pe contul de Facebook al clubului, CS Comunal Șelimbăr, club care în vară a cesionat locul în Liga 2 de la Viitorul Șelimbăr, amenință că intenționează să acționeze în judecată postul de televiziune.

Redăm integral comunicatul respectiv:

”Clubul Sportiv Comunal 1599 Șelimbăr își manifestă dezamăgirea cu privire la modul în care comentatorul celor de la Digi Sport a tratat echipa noastră la meciul cu Petrolul Ploiești, mai exact de modul în care domnul Ioan Viorel a jignit, membrii clubului, familiile acestora și pe toți oamenii din frumoasa noastră comună.

Comentariul lipsit de informații concrete al domnului Ioan Viorel începe imediat după debutul partidei când acesta a demonstrat că nu și-a făcut temele, numind în repetate rânduri CSC 1599 Șelimbăr, Viitorul Șelimbăr, cu toate că echipa nu mai poartă acest nume din vară! Greșelile la adresa Șelimbărului au continuat pe tot parcursul meciului, de la explicațiile privind înființarea echipei, precum și locația de disputare a meciurilor de acasă, demonstrând din nou că Ioan Viorel a fost total nepregătit pentru meciul de duminică, însă asta nu ne-a deranjat foarte tare.

Totul a depășit orice limită când Ioan Viorel a spus imediat după marcarea golului trei că ”este ruptă-n fund cum se spune pe românește, Șelimbăr”, jignind o întreagă comunitate și aducând în același timp prejudicii majore de imagine echipei noastre. 

În urma afirmațiilor făcute public pe postul Digi Sport, conducerea clubului șelimbărean intenționeză să acționeze în instanță atât postul de televiziune, cât și pe comentatorul Ioan Viorel, întrucât jignirile aduse la adresa întregii suflări din comunitatea Șelimbăr au creat un real prejudiciu de imagine clubului nostru, dar și localității noastre! 

Suntem un club tânăr, la început de drum, un club unde se muncește și se pun pasiune și sentimente, unde imaginea noastră este una curată, fiind poate unul dintre singurele cluburi de fotbal din România unde transparența și corectitudinea sunt recunoscute de FRF și de oamenii de fotbal, iar cuvintele mizerabile rostite de Ioan Viorel nu își au locul ținând cont de ceea ce clubul nostru încearcă sa dezvolte!”

Echipa din Șelimbăr e pe locul 11 în Liga 2

CS Comunal Șelimbăr, aflat la prima sa experiență în campionatul Liga 2, ocupă locul 11 după nouă etape, cu 11 puncte acumulate, la fel ca Unirea Dej, care are însă un golaveraj superior, 8-8 față de 7-13.

Echipa antrenată de Eugen Beza joacă în etapa a 10-a în jurul datei de 16 octombrie, pe teren propriu, cu Concordia chiajna (locul 2, 23 puncte).

Echipa din Șelimbăr își dispută meciurile de acasă pe stadionul din Avrig.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-l-a-achizitionat-pe-blaise-yameogo-ultima-data-la-chindia-atacantul-a-debutat-in-esecul-cu-petrolul-19204189

https://liga2.prosport.ro/seria-1/valentin-ticu-intr-un-moment-de-gratie-al-carierei-capitanul-petrolului-le-promite-fanilor-ce-asteapta-de-ani-visul-meu-de-mic-e-sa-joc-cu-echipa-in-prima-liga-ce-a-spus-de-inte-19204180

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-leaga-victoriile-nae-constantin-comenteaza-victoria-cu-selimbar-un-joc-destul-de-spectaculos-care-cred-ca-a-facut-deliciul-spectatorilor-ce-asteptari-are-de-acum-inainte-19204010

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-cs-comunal-selimbar-se-joaca-de-la-ora-1100-trupa-ploiesteana-lupta-pentru-a-reveni-pe-primul-loc-in-liga-2-19203961

Ovidiu BOICA 04 Oct. 2021, 15:11 Liga 2
Pe aceeași temă