Codoban iese din lotul lui FC Brașov. Mijlocașul s-a operat de urgență

Marius ANGHEL 26 Aug. 2016, 14:46 Liga 2
Codoban iese din lotul lui FC Brașov.** Mijlocașul s-a operat de urgență

Cornel Țălnar nu scapă de problemele de efectiv nici înaintea meciului din etapa a 4-a a Ligii 2, cu Dunărea Călărași. Mijlocașul lui FC Brașov, Claudiu Codoban, a fost operat cu succes ieri după-amiază, de colecistită acută!

Codoban a simțit dureri acute de stomac miercuri seara și imediat a ajuns la Spitalul Județean unde i s-a făcut și o ecografie. Cum medicii nu au observat nimic anormal, fotbalistul a fost trimis acasă. După miezul nopții, durerile s-au acutizat, astfel că fotbalistul a ajuns de urgență la spital unde a fost pus pe perfuzii. Ieri dimineața, Codoban a fost supus unor investigații amănunțite, iar medicii au decis că este nevoie de o intervenție chirurgicală.

Fotbalistul a refuzat și a cerut să fie transferat la o clinică privată. Însoțit de medicul „stegarilor”, Gheorghe Popa, Codoban a fost transferat la Spitalul Sf. Constantin. După încă o serie de analize, fotbalistul a ajuns pe masa de operație, interventia chirurgicală fiind făcută de medicul Dumitru Pocreata. Conform medicului, Codoban va putea reveni la antrenamente în maxim trei săptămâni.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 26 Aug. 2016, 14:46 Liga 2
Pe aceeași temă