A început curățenia de iarnă la „FC U” Craiova. Cinci jucători au semnat rezilierea de contract

A început curățenia de iarnă la

„FC U” Craiova nu a intrat în vacanță și își continuă ședințele de antrenament, deși a terminat turul campionatului Ligii 3 și meciurile din acest an în urmă cu zece zile.

Între timp, conducătorii clubului patronat de Adrian Mititelu au decis să se despartă de cinci jucători. ProSport a aflat că echipa care își desfășoară, mai nou, meciurile de pe teren propriu pe noul stadion din Târgu Jiu a ajuns la un acord de reziliere a contractului cu Roberto Bodea, Claudiu Codoban, Ștefan Kovari, Laurențiu Moț și Antonio Stan. Jucătorii au semnat deja pentru încetarea raporturilor contractuale cu echipa alb-albastră.

„Sunt mândru că am făcut parte din familia FC Universitatea Craiova. Am plecat de la Craiova pentru că nu jucam și pentru că nu puteam accepta compromisuri. Sincer, încă mai pot juca la un nivel superior Ligii a 3-a. Fanilor olteni le transmit Sărbători fericite, iar antrenorului Eugen Trică, mult succes”, a declarat, pentru Monitorul Expres, mijlocașul Claudiu Codoban.

„Cu tot respectul pentru clubul de tradiție la care am avut onoarea să joc și suporterii său fanatici, nu puteam să accept să fiu rezervă la 26 de ani. S-a schimbat strategia, mi s-a comunicat din timp asta și am luat o decizie. Sunt sigur că și fără mine, clubul își va îndeplini obiectivul, iar la final i-aș ruga pe cei de acolo să-mi păstreze și mie o medalie de campion. Revin la Arad, iar dacă nu primesc o ofertă foarte avantajoasă, aș prefera să rămân acasă, să fiu mai aproape de familia mea”, a spus, pentru Sport Arad, portarul crescut de UTA Roberto Bodea. Din retur, Eugen Trică va apela la Mario Enache (2001) și Claudiu Chindriș (2000) pentru postul de portar. Ambii au câte un meci jucat în prima parte a sezonului.

U Craiova 1948 SA domină autoritar Seria a 4-a a Ligii 3. La finalul turului, echipa olteană are acumulate 41 de puncte, cele mai multe din toate cele cinci serii. Pe locul 2 în clasament se află Șoimii Lipova, iar pe 3 este Crișul Chișineu Criș, formații care au câte 28 de puncte și sunt despărțite de golaveraj.

Articol scris de Daniel VLAD

Pe aceeași temă