Luceafărul a rămas fără unul dintre golgheterii echipei. „Îmi pare rău că nu am putut ajuta mai mult acest club”

Marius ANGHEL 07 Nov. 2018, 14:22 Campionat
Luceafărul a rămas fără unul dintre golgheterii echipei.**

Revenită de la București, acolo unde a pierdut cu 1-3 meciul cu Daco-Getica, Luceafărul Oradea s-a despărțit apoi chiar de jucătorul care a marcat golul de onoare al echipei bihorene. Claudiu Codoban (30 de ani) și-a reziliat contractul cu formația la care se întorsese din luna ianuarie 2017.

„Mi-am reziliat contractul de comun acord, din motive personale. Îmi pare rău că nu am putut ajuta mai mult acest club. Le doresc multă baftă în continuare băieților și staffului”, a spus, pentru bihon.ro, mijlocașul golgheter al echipei, alături de George Paraschiv, ambii cu patru reușite.

În acest sezon, din care au trecut 15 etape, Codoban a evoluat în toate meciurile, însă doar în 11 a început ca titular. A înscris patru goluri și a dat patru pase decisive. În cariera sa a mai evoluat pentru FC Clinceni, FC Botoșani, FC Brașov sau FCM Baia Mare.

Despărțirea de Codoban nu este singura înregistrată de Luceafărul în ultima perioadă. După înfrângerea cu 6-2 contra Petrolului, și fundașul Cătălin Toriște a plecat de la echipa bihoreană. Acesta apucase să joace în șapte meciuri în acest sezon.

După 15 etape, Luceafărul Oradea are 15 puncte și se află pe primul loc deasupra locurilor retrogradabile, adică pe 15. Sâmbătă, de la ora 11:00, joacă pe teren propriu, la Sânmartin, cu Metaloglobus (locul 12, cu 20 de puncte).

Marius ANGHEL 07 Nov. 2018, 14:22 Campionat
Pe aceeași temă