Achiziție pentru promovare a echipei lui Mititelu. U Craiova SA a semnat cu un mijlocaș pe care l-a dorit și Lincar la Turnu Măgurele. „Am acceptat pentru proiectul care mi s-a prezentat”

Achiziție pentru promovare a echipei lui Mititelu.** U Craiova SA a semnat cu un mijlocaș pe care l-a dorit și Lincar la Turnu Măgurele.

U Craiova 1948 SA, clubul lui Adrian Mititelu, a semnat, marți seară, cu un jucător trecut în cariera sa pe la FC Botoșani sau FC Brașov, completând astfel lista fotbaliștilor cu mare experiență din lot aduși pentru a se îndeplini obiectivul promovării. Mijlocașul Claudiu Codoban (30 de ani) și-a reziliat în urmă cu două săptămâni contractul cu Luceafărul Oradea, iar acum a bătut palma, pe un an și jumătate, cu formația care își desfășoară meciurile pe teren propriu la Drobeta Turnu Severin. Nu va putea însă evolua pentru echipa pregătită de Nicolo Napoli decât din retur, adică din 2019.

Codoban s-a despărțit amiabil de Luceafărul Oradea, iar în acestă seară a semnat cu U Craiova SA. Interesant este că mijlocașul orădean a fost dorit și de Turris Oltul Turnu Măgurele, liderul din Seria a 3-a, în care joacă și noua sa echipă sau SR Brașov.

„Am ales Craiova pentru oferta făcută de către Marcel Pușcaș și Adrian Mititelu, pentru proiectul care mi s-a prezentat, dar și pentru faptul că voi juca la o echipă de tradiție, care are mulți suporteri. Primul obiectiv este promovarea în Liga a 2-a”, a spus, pentru Monitorul Expres, Codoban.

Până la rezilierea contractului cu Luceafărul, Codoban evoluase în toate meciurile de până în acel moment, adică în 15, însă doar în 11 a început ca titular. A înscris patru goluri și a dat patru pase decisive. În cariera sa a mai trecut pe la Gloria Bistrița, Forex Brașov, Silvania Șimleu Silvaniei, ACS Buftea, FC Botoșani, FC Brașov sau FCM Baia Mare.

U Craiova 1948 SA ocupă locul 4 în Seria a 3-a a Ligii 3 după 13 etape, cu 24 de puncte, cu patru mai puțin față de primele două clasate, Turris Oltul și Flacăra Horezu. În ultimele două meciuri rămase de disputat în 2018, echipa pregătită de Nicolo Napoli le va întâlni pe Viitorul Domnești (acasă, ultima clasată, 0 puncte), sâmbătă, de la ora 14:00, și pe Flacăra Moreni (deplasare, penultima clasată, 10 puncte).

 

Pe aceeași temă