Claudiu Tudor, numit director sportiv la Petrolul: ”Am șansa să ajut clubul și dintr-o altă postură.” La echipa ploieșteană a debutat în Liga 1 și tot la ea s-a retras ca fotbalist

Marius ANGHEL 27 May. 2021, 17:30 Liga 2
Claudiu Tudor, numit director sportiv la Petrolul: ”Am șansa să ajut clubul și dintr-o altă postură.” La echipa ploieșteană a debutat în Liga 1 și tot la ea s-a retras ca fotbalist

Claudiu Tudor (36 de ani), fostul fotbalist la Petrolul sau Astra, revine la clubul găzar, acum într-o funcție de conducere. Fostul mijlocaș, retras din activitatea chiar de la actualul Petrolul, a fost numit director sportiv.

Petrolul s-a ”dezghețat” în această săptămână și e la a treia zi consecutivă în care anunță cel puțin o mutare. Dacă marți și-a prezentat primele două achiziții, atacantul Marius Coman (ex Fotbal Comuna Recea) și mijlocașul Darius Buia (ex Viitorul Pandurii Târgu Jiu), miercuri și-a anunțat noul antrenor principal, în persoana lui Nicolae Constanța (ultima dată la Fotbal Comuna Recea).

Claudiu Tudor, director sportiv la Petrolul: ”Am venit și pentru suporterii minunați ai Petrolului”

Astăzi, joi, clubul prahovean l-a anunțat pe Claudiu Tudor drept director sportiv. Acesta revine la Petrolul, pentru care ultima dată a activat ca jucător, în noul proiect, în Liga 4 și Liga 3. A fost căpitanul echipei și s-a retras din carieră în data de 26 mai 2018, cu meciul cu SC Popești Leordeni.

”A fost, bineînțeles, o alegere făcută cu sufletul. Am debutat în prima divizie pe «Ilie Oană», tot aici am agățat «ghetele în cui», iar acum am șansa să ajut Petrolul și dintr-o altă postură. Am venit și pentru suporterii minunați ai Petrolului, pentru că a fost propunerea lor, îmbrățișată fără rezerve de conducerea clubului, și îmi doresc să pot fi de folos și din această poziție. Sper ca toți cei care alcătuim familia petrolistă să punem umărul și să readucem echipa în prim-planul fotbalului românesc”, a declarat noul oficial al clubului Petrolul.

Comunicatul în care Petrolul îl anunță director sportiv pe Claudiu Tudor:

”Claudiu Tudor revine de astăzi, oficial, în familia Petrolului, fostul jucător și „căpitan” al echipei noastre fiind noul director sportiv al „galben-albaștrilor”.

În vârstă de 36 de ani, Claudiu Tudor și-a început și și-a încheiat cariera de jucător la Petrolul. A debutat în Divizia A la doar 16 ani, într-un meci FC Petrolul – Ceahlăul Piatra Neamț (27 octombrie 2001), pe când echipa era antrenată de către Costel Lazăr, și s-a retras tot de pe „Ilie Oană”, pe 26 mai 2018, în partida cu SC Popești Leordeni, din ultima etapă a stagiunii 2017-2018 a Ligii 3, și după două sezoane în care a fost liderul incontestabil din teren al unei echipe ce pornise la un nou drum.

Între cele două borne, cariera lui Claudiu Tudor a mai cuprins „etapele” Universitatea Craiova, Sheriff Tiraspol, Juventus București, CSM FC Ploiești, Astra Ploiești, Politehnica Iași, SC Bacău, UTA Arad, CS Afumați și Voința Snagov, talentatul mijlocaș evoluând în primele două eșaloane ale fotbalului românesc.

Bine ai (re)venit, Claudiu Tudor!”

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-nicolae-constantin-este-noul-antrenor-principal-al-echipei-petrolul-m-am-intors-acasa-nu-va-fi-usor-sa-readucem-petrolul-acolo-unde-ii-este-locul-19186934

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-si-a-prezentat-primele-achizitii-pentru-noul-sezon-marius-coman-si-darius-buia-niciunul-n-a-confirmat-atunci-cand-a-fost-la-cluburi-mari-19186806

 

Marius ANGHEL 27 May. 2021, 17:30 Liga 2
Pe aceeași temă