Președintele Petrolului, explicații despre motivul pentru care Marius Ciobanu n-a mai semnat și a ajuns la ”FC U” Craiova: ”Vreau să fiu elegant în ceea ce vă voi spune”

Marius ANGHEL 02 Feb. 2023, 12:04 Liga 2
Președintele Petrolului, explicații despre motivul pentru care Marius Ciobanu n-a mai semnat și a ajuns la ”FC U” Craiova: ”Vreau să fiu elegant în ceea ce vă voi spune”

Marius Ciobanu (19 ani), jucător la Unirea Slobozia în prima parte a sezonului, s-a pregătit în acest an cu Petrolul Ploiești, echipă cu care a fost inclusiv în cantonament în Turcia, însă după revenirea în țară a ajuns să semneze cu ”FC U” Craiova, altă echipă din prima ligă.

Președintele Petrolului, Claudiu Tudor, a explicat pentru ProSport motivul pentru care mijlocașul crescut la FCSB nu a mai semnat cu echipa prahoveană.

Claudiu Tudor spune de ce Marius Ciobanu nu a mai semnat cu Petrolul

Cu toate că l-au luat în cantonamentul din Antalya, lucru care, de obicei, nu se întâmplă cu jucătorii aflați în probe, Marius Ciobanu nu i-a impresionat pe cei de la Petrolul. Claudiu Tudor susține că legitimarea mijlocașului nu ar fi ajutat clubul, deoarece pe postul său avea alte trei soluții.

”Am văzut și noi că Ciobanu a semnat cu FC U Craiova, dar până la urmă nu este treaba noastră și nu ne interesează cu ce i-a convins pe dânșii să îl accepte acolo sau din ce motiv au făcut acest transfer la nivelul Ligii 1. E treaba domnilor de la Craiova, iar noi îi urăm multă baftă acestui copil!

Totuși, eu vă pot vorbi de Ciobanu doar în legătură cu prezența lui pentru o perioadă la echipa noastră. Ne-a fost propus, nu are rost să dăm nume și să intrăm în prea multe detalii, și l-am luat cu noi în cantonamentul din Antalya. L-am urmărit cu atenție și vreau să fiu elegant în ceea ce voi afirma. Am considerat împreună cu antrenorul și cu colegii mei că avem pe postul lui Ciobanu trei soluții, iar el practic nu avea șanse să joace și nu avea astfel rost să îl ținem ca a patra variantă pe același post”, a declarat Tudor pentru ProSport.

Vineri, 27 ianuarie, Ciobanu a fost prezentat oficial la noua sa echipă, U Craiova 1948 SA.

Ciobanu a prins doar 97 de minute în acest sezon pentru Unirea Slobozia

În actualul sezon de Liga 2, Marius Florian Ciobanu-Vanghele, pe numele său întreg, a evoluat puțin pentru Unirea Slobozia. Revenit la echipă în vară, înainte de startul noii ediții a Ligii 2, mijlocașul bucureștean a prins doar 97 de minute în 7 partide. Anterior, în ediția trecută a ligii secunde, acesta evolua în 19 jocuri (785 minute) pentru ”U” Cluj, alături de care promova în Liga 1, însă unde nu a fost păstrat în lot.

Ciobanu a mai evoluat la Unirea Slobozia în sezonul 2020-2021 de Liga 2, în 13 partide (725 de minute), și înscria un gol, cu care contribuia decisiv la salvarea echipei de la retrogradare. În returul barajului cu Fotbal Comuna Recea, jucătorul înscria în minutul 90+4 golul de 3-0, iar Unirea evita să ajungă în Liga 3.

În cariera sa a mai evoluat și la Academica Clinceni, în 4 meciuri din prima ligă.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marius-ciobanu-n-a-ramas-la-petrolul-dar-nu-s-a-intors-nici-la-unirea-slobozia-mijlocas-a-fost-prezentat-de-o-alta-echipa-din-superliga-19258956

https://liga2.prosport.ro/liga-3/tiberiu-serediuc-si-calin-jurj-la-pachet-in-liga-3-19259332

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-victorie-in-amicalul-cu-cs-blejoi-19259308

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-a-imprumutat-un-jucator-de-la-farul-19259285

Marius ANGHEL 02 Feb. 2023, 12:04 Liga 2
Pe aceeași temă