CJ Dâmbovița și Primăria dau 12 miliarde Chindiei! Târgoviștea continuă, Costin Mihai e out

Marius ANGHEL 01 Aug. 2013, 17:08 Liga 2
CJ Dâmbovița și Primăria dau 12 miliarde Chindiei!** Târgoviștea continuă, Costin Mihai e out

Microbiștii târgovișteni pot răsufla ușurați: echipa lor va merge mai departe și va afla luni în ce eșalon va evolua în sezonul 2013-2014. Autoritățile au convenit să aloce 12 miliarde lei vechi clubului Chindia, cele 6 miliarde de la Consiliul Județean fiind deja aprobate, în ședința aleșilor dâmbovițeni de miercuri seară.

„Venim în sprijinul celor care vor fotbal la Târgoviște și susținem, atât cât putem, activitatea Chindiei”, a fost mesajul președintelui Adrian Țuțuianu, care manifestă, în ultima perioadă, o atitudine deschisă față de întreg sportul dâmbovițean.

Inițiativa CJD va fi urmată, săptămâna viitoare, de una similară a Consiliului Local Municipal. Din cele 12 miliarde, aproape cinci se vor duce în conturile Finanțelor Publice și respectiv furnizorilor, cărora Chindia le rămăsese datoare încă din 2012, restul creanțelor urmând să fie eșalonate.

S-a renunțat la Costin Mihai!

Una dintre principalele mutări de la Chindia, altfel anticipată de săptămâna trecută de liga2.ro, s-a produs miercuri, în ședința CJD. Reprezentantul autorităților județene în AGA Chindiei a fost înlocuit, avansându-se, oficial, varianta demisiei.

Liga2.ro a aflat însă cum au stat lucrurile: Costin Mihai urma să fie revocat din funcție, potrivit unui raport întocmit de Andrei Albu și Nicolae Mățăoanu, ambii directori în cadrul CJ Dâmbovița. „I s-a spus să își dea demisia, ca să nu se facă de râs mai mult decât s-a făcut în cele 58 de zile cât a stat pe lângă club. Și-au dat seama oamenii că le aducea numai prejudicii de imagine, atât lor, cât și Chindiei, și au decis să îl lase pe drumul lui”, vorbesc surse apropiate Chindiei Târgoviște, dar și aleșilor județeni, care au luat miercuri o decizie vitală pentru liniștea clubului.

Interesant este că personajul votat de consilieri pe 3 iunie și revocat din funcție după nici două luni pare să nu mai aibă viață lungă nici la cotidianul la care activează și unde a desfășurat o campanie agresivă împotriva asociaților de la Chindia Târgoviște. „S-au săturat și șefii de acolo de el, e o chestiune de timp până va fi dat afară și de la ziar”, încheie sursele noastre.

Articol scris de Ionuț MARIN
Foto: PHOTOCHIC.ro

Marius ANGHEL 01 Aug. 2013, 17:08 Liga 2
Pe aceeași temă