Ciobanu solicită conducerii respectarea angajamentului

21 Dec. 2011, 10:56 Liga 2
Ciobanu solicită conducerii** respectarea angajamentului

Liniște și sănătate, primele două cerințe ale tehnicianului buzoian

Mihai Ciobanu, tehnicianul divizionarei secunde Gloria Buzău, nu își dorește decât liniște și sănătate de la Moș Crăciun. Antrenorul fotbaliștilor buzoieni își dorește ca problemele financiare și sportive de la Gloria să se termine cât de curând.

„În această perioadă, trebuie să fim mai buni, mai iertători și poate mai generoși. Din păcate, prin toate aceste stări nu trece toată lumea. Eu îmi doresc sănătate pentru familia mea și liniște”, a punctat antrenorul grupării din Crâng.

Ciobanu va petrece Crăciunul la Galați, alături de cei dragi: „Anul acesta vom fi în familie, de la cel mai mic la cel mai mare. În rest, nu vom face nimic deosebit. Respectăm tradițiile și așa vom proceda și în acestă iarnă. Vom merge la biserică, vom urma datinile strămoșești, pentru că așa credem că e cel mai bine”.

Mihai Ciobanu ar putea să nu se mai întoarcă la Buzău. Tehnicianul buzoian a lăsat să se înțeleagă acest lucru, după ce a fost întrebat care sunt șansele de a continua la cârma Gloriei Buzău și în primăvară. „Eu sunt sub contract cu Gloria Buzău și îmi doresc ca acest contract să îl respect, ducându-l la bun sfârșit. Îmi doresc ca și cealaltă parte care este implicată în acest contract să își respecte angajamentul, pentru că altfel nu putem să o mai ducem prea mult”.

Fotbaliștii buzoieni au programată reunirea pentru a doua săptămână a lunii ianuarie.

Sursa: Opinia Buzău

21 Dec. 2011, 10:56 Liga 2
Pe aceeași temă