Ciobanu: „Problemele financiare ne omoară”

15 Nov. 2011, 11:57 Liga 2
Ciobanu:**

Situația financiară precară a Gloriei Buzău continuă să își pună amprenta asupra evoluției fotbaliștilor buzoieni din actuala stagiune a ligii secunde. Mihai Ciobanu, antrenorul formației din Crâng, a ajuns la capătul puterilor și acuză problemele financiare ca fiind unicul motiv pentru prestația slabă a elevilor săi.

„Problemele financiare sunt uneori dezarmante. Există momente când pur și simplu nu mă înțeleg cu jucătorii, pentru că nu îi poți blama evoluția mai slabă a unuia și el să te întrebe de bani. Este firescă această reacție a fotbaliștilor, atâta timp cât evoluează pe nimic. Atâta timp cât responsabilii fotbalului vor ridica din umeri, pretențiile vor fi pe măsură. Suntem singuri și trebuie să ne ducem crucea mai departe. E greu să te duci în fața jucătorilor și să le spui să mai rabde un meci, o săptămână, o lună, două, trei. La un moment dat, devii ridicol. Izbăvitoare este speranța că se vor rezolva aceste situații, care la noi sunt alarmante, și de care depinde până la urmă viitorul fiecăruia dintre noi”.

Ciobanu a vorbit și despre situația sportivă a Gloriei Buzău. Gruparea din Crâng ocupă ultimul loc în prima serie a ligii secunde, cu doar două etape înainte de finalul actualei stagiuni. „Problema noastră este că nu am acumulat puncte, iar aici cauzele sunt multiple. E clar că în pauza de iarnă trebuie să ne îmbunătățim calitatea lotului cu trei – patru jucători de valoare confirmată în liga a doua și pe posturile care ne sunt deficitare, în primul rând în apărare si în atac. Noi stăm într-un singur atacant, Adi Câmpeanu. Nu se poate ca la lotul pe care îl avem noi să fim perfecți în toate meciurile, având atâtea lipsuri evidente”.

Gloria Buzău va juca vineri pe teren propriu, în fața formației Delta Tulcea, ocupanta locului trei, în ultima partidă oficială din acest an. Peste două săptămâni, buzoienii vor evolua în deplasare cu CF Brăila, formație antrenată de fostul jucător și antrenor al Gloriei, Ion Viorel.

Sursa: Opinia Buzău

15 Nov. 2011, 11:57 Liga 2
Pe aceeași temă