Ciobanu: „Nu avem nicio scuză pentru meciurile slabe”

13 Oct. 2011, 21:46 Liga 2
Ciobanu:**

Antrenorul Gloriei Buzău, Mihai Ciobanu, consideră că este momentul ca echipa să își mai spele din păcate după ce în ultimele trei meciuri a obținut doar un punct. Referitor la evoluțiile slabe, cel sus amintit a ținut să precizeze că jucatorii săi nu au nicio scuză, indiferent de problemele financiare cu care se confruntă clubul. Faptul că zilele trecute au fost achitate o parte din drepturile bănești ar trebui să constituie o motivație pentru elevii săi privind obținerea unui rezultat pozitiv în confruntarea din deplasare, cu Victoria Branești, după cum susține tehnicianul grupării din Crâng.

,,Trebuie să modificăm neapărat ceva și în primul rând disponibilitatea fiecăruia jucător de a-și da interesul cât mai mult pe teren pentru îndreptarea situației. După munca depusă până acum, locul ocupat în clasament este în opinia mea unul nemeritat, însă a depins de forma sportivă care vine și din interior când există probleme adiacente. Dacă ar fi să ne confruntăm cu adversarele în privința problemelor câștigăm detașat. Sigur că peste tot sunt atât drepturi cât și obligații, însă există un dezechilibru iar acesta apare în clasament”, a spus Ciobanu.

Pentru partida cu Victoria Branești formația buzoiană nu-i are disponibili pe Horovei (suspendat), Zdrînca, C. Pușca și Boboc (accidentați).

Articol scris de Adi SOARE

13 Oct. 2011, 21:46 Liga 2
Pe aceeași temă