Ciobanu: „Mergem la Otopeni să ne luăm zborul”

13 Apr. 2012, 14:57 Liga 2
Ciobanu:**

Antrenorul Gloriei Buzău, Mihai Ciobanu, crede că echipa sa poate obține un rezultat pozitiv în partida de astăzi cu CS Otopeni. Asta chiar dacă jocul se anunță a fi unul extrem de greu, mai ales că formația ilfoveană nici nu se gândește să risipească puncte pe teren propriu, tocmai în fața ,,lanternei roșii”.

Ciobanu spune că jucătorii săi merită un rezultat bun deoarece muncesc mult, iar Gloria trebuie să continue în liga secundă. Tehnicianul formației din Crâng s-ar bucura tare mult ca la finalul meciului cu CS Otopeni, jucătorii să fie satisfăcuți atât de rezultat cât și de joc și este convins că vor face tot ce pot la acest moment pentru a reuși.

,,Va fi o partidă cu o grupare valoroasă din punct de vedere tehnic și cu jucători experimentați. Ar fi bine să mergem la Otopeni să ne luăm zborul și suntem optimiști. Nu ne pierdem speranța pentru că am muncit mult și avem un grup care este din ce în ce mai unit, nu însă omogen ca stil de joc. Ar fi culmea să reușim peste noapte, dar cred că treptat vom crea un joc competitiv”, a declarat tehnicianul echipei buzoiene,Mihai Ciobanu.

Articol și foto de Adi SOARE

13 Apr. 2012, 14:57 Liga 2
Pe aceeași temă