Cine spune că FC Hermannstadt are probleme financiare? În ciuda aprobării cererii de intrare în insolvență, sibienii și-ar permite să aducă un fotbalist de top din Liga 1. Dani Coman: ”Patronii ar putea să-i plătească și salariul lui Budescu”

Răzvan STÎNGĂ 16 Dec. 2021, 20:07 Liga 2
Cine spune că FC Hermannstadt are probleme financiare? În ciuda aprobării cererii de intrare în insolvență, sibienii și-ar permite să aducă un fotbalist de top din Liga 1. Dani Coman: ”Patronii ar putea să-i plătească și salariul lui Budescu”

FC Hermannstadt a cerut intrarea în insolvență, a și primit acordul Tribunalului Sibiu, dar cu toate acestea nu se poate spune că echipa are probleme financiare, dacă ne luăm după o declarație a președintelui Dănuț Coman. Conducătorul a afirmat că echipa sa își poate permite aducerea unui fotbalist important din Liga 1.

Dănuț Coman: ”La cum îi cunosc eu pe patronii de aici, ar putea să îi plătească salariul lui Budescu și acum” 

Din dorința de a reveni în Liga 1 cât mai repede, chiar la finalul acestui sezon de Liga 2, FC Hermannstadt poate face un efort financiar important și să îl aducă, de exemplu, pe Constantin Budescu.

Mijlocașul este unul dintre cei mai bine plătiți fotbaliști din prima divizie, iar Dănuț Coman nu s-a ascuns din a recunoaște că FC Hermannstadt este o echipă potentă finaciar.

(N.r. – Dacă FC Hermannstadt l-ar vrea pe Budescu odată cu promovarea în Liga 1) Hermannstadt ar putea să și-l permită pe Budescu și în Liga a 2-a. La cum îi cunosc eu pe patronii de aici, ar putea să îi plătească salariul lui Budescu și acum. Problema este dacă ar veni jucătorul la noi.

Eu cred că nu. Budescu nu va duce lipsă de oferte până se va lăsa de fotbal, asta e clar!”, a spus Dănuț Coman, pentru Realitatea Sportivă.

FC Hermannstadt vrea să își întărească lotul 

Dacă aducerea unui jucător de top din Liga 1 pare imposibilă, FC Hermannstadt tot va încerca să facă anumite transferuri prin care să crească valoarea lotului, să încerce să se apropie și să țină ritmul cu liderul Petrolul sau să își asigure cel puțin locul 2 în play-off-ul de promovare, acolo unde este calificată matematic.

Sibienii vor să aducă în jur de cinci fotbaliști, iar în aceste zile conducerea și stafful tehnic vor analiza din mai multe variante.

Va trebui să ne reorganizăm în această pauză și să sperăm că lucrurile vor fi mult mai bune”, spunea Marius Măldărășanu cu privire la vacanța de iarnă.

Am încredere în jucători, am încredere în stafful tehnic și sper ca la vară să ne putem bucura de victorii și de promovarea în Liga 1”, a afirmat Dănuț Coman în urma ultimei etape din acest an, 0-0 pe terenul Concordiei Chiajna.

Foto: George Filip/ Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-a-creionat-perioada-de-transferuri-cati-fotbalisti-vor-ajunge-sub-comanda-lui-marius-maldarasanu-si-analiza-presedintelui-dani-coman-in-privinta-primei-parti-a-campionatului-19214228

https://liga2.prosport.ro/seria-1/detaliile-interesante-din-liga-2-dupa-16-etape-selimbar-cele-mai-multe-puncte-adunate-dupa-ce-a-fost-condusa-unirea-constanta-cei-mai-multi-jucatori-rulati-steaua-cea-mai-batrana-echipa-capito-19214029

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-este-a-doua-echipa-calificata-matematic-in-play-off-ul-ligii-2-u-cluj-mai-are-de-asteptat-dupa-ce-a-pierdut-la-ploiesti-cine-poate-fi-surpriza-19213720

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rezultatele-bune-obtinute-de-fc-hermannstadt-puse-pe-seamna-a-doua-mutari-foarte-inspirate-raul-oprut-despre-secretul-succesului-sibienilor-dupa-venirile-lor-echipa-e-in-continua-ascensi-19213357

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 16 Dec. 2021, 20:07 Liga 2
Pe aceeași temă