„Cine e până la urmă Săgeata? Cumva Manchester?”

20 Oct. 2011, 15:19 Liga 2

,,O întâlnire de gradul O”, astfel cataloghează tehnicianul Gloriei Buzău, Mihai Ciobanu, partida pe care echipa sa o va susține sâmbătă, pe teren propriu, împotriva uneia dintre aspirantele la promovare, Săgeata Năvodari. Pentru gruparea din Crâng, afundată în nisipurile mișcătoare, nu există decât varianta victoriei, orice alt rezultat complicându-i și mai mult situația în clasament.

Totodată, buzoienii vor să spargă gheața având în vedere faptul că, până acum, nu au reușit să bată niciodată această formație. În ciuda problemelor de lot, antrenorul Gloriei Buzău speră ca la finalul partidei tabela de marcaj să zâmbească echipei sale, lucru care nu s-a mai întâmplat de ceva timp.

,,Bineânțeles că jocul va fi unul extrem de dificil și prin prisma faptului că ne vom duela cu una dintre protagonistele seriei. În ultima vreme, Săgeata este o aparație fulminantă pe scena ligii secunde având ca obiectiv promovarea. Are în componență jucători de valoare, care cândva au făcut cunoștință cu Liga I însă nu doar pe la duș. Cu toate acestea nu este o echipă invincibilă și sper ca și sâmbătă să se dovedeasca asta. Cine e până la urmă Săgeata Năvodari? Cumva Manchester United? Trebuie ca în mod individual, jucătorii să reușească să se autodepășească pentru a înclina balanța spre victoria noastră. Ei sunt cei care până la finalul turului, indiferent de problemele clubului, să acumuleze cât mai multe puncte”, a declarat Mihai Ciobanu.

Partida Gloria Buzău – Săgeata Năvodari programată în cadrul etapei a X-a se va desfășura sâmbătă cu începere de la ora 12.00 urmând să fie arbitrată la centru de Iulian Călin(Ștefănești+Argeș).

Articol scris de Adi SOARE

20 Oct. 2011, 15:19 Liga 2
Pe aceeași temă