Chindia se stinge! Președintele echipei vrea să dea în judecată CJ Dâmbovița

Marius ANGHEL 27 May. 2013, 15:45 Liga 2
Chindia se stinge!** Președintele echipei vrea să dea în judecată CJ Dâmbovița

Echipa pregătită de Silviu Dumitrescu a pierdut la Clinceni, 1-3 cu Buftea, iar viitorul este incert la Târgoviște. În ziua ultimei deplasări din acest sezon, Mihai Trifan a anunțat că renunță la calitatea de reprezentant al Consiliului Județean Dâmbovița în Adunarea Generală a Asociaților FC Chindia.

Interesant este că Trifan ocupă și funcția de președinte executiv, iar oficialul spune că între cele două funcții nu există vreo legătură. „Să ne înțelegem, nu are a face una cu alta. Renunț la calitatea de reprezentant CJD pentru că vreau să dau Consiliul în judecată. CJ Dâmbovița nu și-a respectat obligațiile financiare asumate, iar noi trebuie să primim acești bani, probabil prin instanță. Doar Adunarea Generală mă poate demite, sau pot lăsa funcția de președinte prin voința mea”, a explicat Trifan.

Președintele CJ Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, spune că Trifan nu are cum să rămână în funcția executivă la FC Chindia: „Am primit demisia lui Trifan, asta presupune și demisia din funcția de președinte. Nu știu care sunt motivele și nici nu m-a preocupat. Nu știu ce vom face, dacă vom numi sau nu pe altcineva. Întâi trebuie să hotărâm dacă rămânem în acest proiect”, a declarat Țuțuianu.

„80% din dâmbovițeni vor apă și canalizare”

Președintele CJ Dâmbovița a lăsat să se înțeleagă că autoritatea județeană are mari șanse să se retragă din proiectul demarat în 2010. „Pe noi ne frământă fotbalul, dar avem pantalonii rupți în fund. Dâmbovița este un județ cu mari probleme economice. Cu fotbalul, e de înțeles, sunt 4.000, 5.000, 10.000  de oameni care iubesc fenomenul, dar dacă facem un sondaj, cred că 80% dintre cetățenii județului vor să dăm bani pentru drumuri, apă și canalizare în loc să îi dăm la fotbal sau baschet”.

0 lei a alocat CJ Dâmbovița în 2013 clubului FC Chindia

Articol scris de Ionuț MARIN
Foto: PHOTOCHIC.ro

Marius ANGHEL 27 May. 2013, 15:45 Liga 2
Pe aceeași temă