Chindia, obligată la o victorie cu Luceafărul pentru a rămâne în calculele promovării. „Am puteam să acuzăm faptul că nu am jucat în ultima etapă”

Marius ANGHEL 25 Apr. 2017, 12:18 Liga 2

După ce etapa trecută a stat în campionat și s-a îndepărtat la șapte puncte de Sepsi, respectiv șase de UTA, echipele clasate pe locurile 2 și 3, Chindia Târgoviște revine pe teren la mijlocul acestei săptămâni, în runda a 31-a, intermediară. Dâmbovițenii vor juca miercuri, pe teren propriu, pe stadionul „Eugen Popescu”, de la ora 17:00, cu o echipă imprevizibilă, Luceafărul Oradea, clasată pe locul 12.

Doar victorie le e necesară târgoviștenilor pentru a se menține în lupta pentru locul promovabil direct sau cel care duce la baraj. Cu cele trei puncte, Chindia se poate apropia și mai mult de aceste poziții dacă își câștigă și meciul pe care îl are mai puțin disputat în acest moment, ea având 26 de partide desfășurate, față de cele 27, cât au restul formațiilor aflate mai sus în clasament.

În ultimul joc disputat în campionat, chiar pe teren propriu, Chindia a trecut la scor de FC Brașov, 4-0, un rezultat pe care antrenorul Nicolae Croitoru și l-ar dori și contra Luceafărului. Și bihorenii au stat în weekendul trecut, însă ei vin după o înfrângere la Balotești, scor 1-2.

„Este o atmosferă bună în cadrul echipei, venim după partida cu Brașov. Am puteam să acuzăm totuși faptul că nu am jucat în ultima etapă și ne-ar putea scoate din ritm acest lucru. Sper să rămânem concentrați, rezultatul și jocul din meciul trecut trebuie să ne motiveze să continuăm pe această linie și să câștigăm. Nu ne putem baza pe Honciu, încă este indisponibil după partida de la Mioveni. A urmat tratament și o să înceapă antrenamentele ușoare în aceste zile”, a declarat Nicolae Croitoru, citat de Jurnal de Dâmbovița.

După cum a spus și antrenorul Chindiei, singura absență pentru dâmbovițeni în meciul cu Luceafărul este cea a mijlocului Georgian Honciu.

Înaintea desfășurării etapei a 31-a a Ligii 2, Chindia se află pe locul 6, cu 47 de puncte, iar Luceafărul Oradea e pe locul 12, cu 34 de puncte. Dâmbovițenii au și un meci mai puțin disputat.

Marius ANGHEL 25 Apr. 2017, 12:18 Liga 2
Pe aceeași temă