Chindia nu concepe alt rezultat decât victoria cu Dunărea. „Vrem să terminăm anul pe un loc mai bun”

Marius ANGHEL 18 Nov. 2016, 10:45 Liga 2

Într-un continuu picaj, în ultimele șapte etape bifând cinci înfrângeri și ajungând acum pe locul 7 în clasament, Chindia Târgoviște pare să beneficieze de un adversar facil în această etapă, a 17-a a Ligii 2. Sâmbătă, de la ora 11:30, urmează să întâlnească pe teren propriu pe Dunărea Călărași, a 12-a clasată, însă care pare să se afle la un nou început, după schimbările din cadrul conducerii și renunțarea la câțiva jucători importanți din lot.

Cu evoluții bune pe teren propriu, echipa dâmbovițeană speră să demonstreze contra trupei lui Adrian Mihalcea că nu a uitat să joace fotbal și să câștige încă trei puncte, cu toate că meciul se va desfășura pe un teren greu.

„Toate meciurile sunt foarte grele, terenurile se prezintă în condiții dificile, așa că vor fi jocuri disputate. Călărași a avut un parcurs foarte bun anul trecut, însă acum nu se regăsește. Uitați-vă că și noi avem probleme, UTA, Vâlcea, Foresta. E clar că trebuie să câștigăm meciul cu Călărași, pentru că vrem să terminăm anul pe un loc mai bun”, a prefațat partida de mâine, pentru jurnaldedambovita.ro, președintele Chindiei, Marcel Ghergu.

Dacă la Chindia revin în lot Marian Vătavu și Georgian Honciu, suspendați runda trecută, Dunărea nu se va mai putea baza pe titularii Bogdan Panait și Daniel Barna după ce noua conducere a echipei a decis să le rezilieze contractele. La capitolul indisponibilități, la formația târgovișteană sunt trecuți Nisipeanu și Grigore, în timp ce Ispas și Cornel Dinu acuză ceva probleme medicale, însă au șanse mari să fie folosiți.

Foto: Szigyarto Szabolcs (Crow Security)

Marius ANGHEL 18 Nov. 2016, 10:45 Liga 2
Pe aceeași temă