Chindia își stabilește noul staff! Stângă e favorit să preia echipa

Marius ANGHEL 01 Aug. 2013, 13:39 Liga 2
Chindia își stabilește noul staff!** Stângă e favorit să preia echipa

În aceste zile asociații de la Chindia Târgoviște vor stabili o nouă conducere administrativă în cadrul clubului de lângă Turnul Chindiei, existând posibilitatea să fie ales și un nou antrenor.

 Astfel, dacă în postul de președinte ar putea fi pus Ion Dănciulescu, banca tehnică ar putea fi preluată de fostul internațional Ovidiu Stângă, la recomandarea lui Laurențiu Reghecampf. Ovidiu Stângă a jucat în cariera sa la Universitatea Craiova, UD Salamanca, PSV Eindhoven, Dinamo București și Helmond Sport, antrenând pe Universitatea Craiova, dar și naționala României U18.

La gruparea de lângă Turnul Chindiei ar putea ajunge și Constantin Iacov, fostul președinte al Progresului București, dar și Mugur Porumbacu, actualul manager al formației CS Otopeni.

Reprezentantul CJ Dâmbovița la Chindia și-a dat demisia

În altă ordine de idei, jurnalistul Costin Mihai și-a anunțat ieri demisia din calitatea de reprezentant al Consiliului Județean Dâmbovița în Adunarea Generală a Acționarilor de la Chindia Târgoviște.

Acesta a fost reprezentant al instituției conduse de Adrian Țuțuianu timp de aproape două luni. Noul reprezentant va fi Carmen Igescu, directorul economic al Consiliului Județean Dâmbovița.

Sursa: Sport dâmbovițean

Marius ANGHEL 01 Aug. 2013, 13:39 Liga 2
Pe aceeași temă