Chindia își află joi viitorul! Ședință AGA de la ora 8

Marius ANGHEL 23 Jul. 2013, 20:27 Liga 2
Chindia își află joi viitorul!** Ședință AGA de la ora 8

După două tentative nereușite, a treia convocare a Adunării Generale a Chindiei Târgoviște într-o singură săptămână ar putea fi cu noroc! Dacă vineri la prânz, niciunul dintre asociați nu a răspuns convocării lansate de reprezentantul CJ Dâmbovița în AGA, Costin Mihai, nimeni altul decât principalul contestatar al Chindiei Târgoviște, lucrurile au stat altfel la întrevederea de luni, la care au participat președintele CJ Dâmbovița, Adrian Țuțuianu și rectorul Universității Valahia, Călin Oros.

„Nu am vrut să luăm decizii, deși ședința era statutară, cu doi din patru asociați. Vreau să fie prezenți toți cei implicați în această asociație și să stabilim care va fi viitorul clubului. Îi aștept și pe reprezentanții Primăriei și pe Gică Popescu joi dimineață, iar dacă nu mai vor să continue, să notifice în scris, să vedem ce avem de făcut”, a fost reacția lui Țuțuianu, una fair-play și, de data aceasta, încurajatoare pentru microbiștii din Târgoviște: „Vreau să avem în continuare fotbal la Târgoviște, iar Consiliul Județean va sprijini cu 5-6 miliarde pe an această activitate”.

În condițiile în care CJ a fost reprezentat de însuși președintele său, practic ordonatorul de credite, e foarte posibil ca în următoarele zile să apară și o decizie de revocare din funcție a lui Costin Mihai, la doar o lună după decizia consilierilor care a dinamitat întreaga lume a sportului dâmbovițean, iar proiectul a părut blocat. Dacă Țuțuianu va rămâne pe aceeași linie, e posibil ca Gică Popescu și Primăria să rămână la Chindia!

Dumitrescu e foc și pară! Pe Costin Mihai!

Tehnicianul Chindiei Târgoviște a avut un schimb dur de replici marți la prânz cu omul care teoretic a fost votat de aleșii județeni să apere interesele echipei. „A scris în ziar că i-am dat noi afară pe Grigore și Voinea, aflați în pregătiri. Voinea a plecat la Juventus, de unde avea ofertă, iar Grigore a anunțat că nu mai vine. Nu i-a dat nimeni afară, erau jucători pe care mi-I doream. Păi ce putem noi să le promitem în situația asta? Putem negocia vreun contract cu vreun jucător?”, a răbufnit tehnicianul care a pregătit Chindia în finalul campionatului.

Pe surse, se pare că noul reprezentant al CJD a încercat să impună jucători, peste capul antrenorului.

Articol scris de Ionuț MARIN
Foto: PHOTOCHIC.ro

Marius ANGHEL 23 Jul. 2013, 20:27 Liga 2
Pe aceeași temă