Chindia începe să viseze și ea la pozițiile promovabile. „Trebuie să recuperăm punctele față de primele locuri”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 23 Mar. 2017, 12:25 Liga 2
Chindia începe să viseze și ea la pozițiile promovabile.**

Cu trei victorii obținute în 2017, două pe teren (3-1 cu Academica Clinceni și 2-1 cu Foresta Suceava) și una la „masa verde” (3-0 cu CSM Râmnicu Vâlcea), Chindia Târgoviște a recuperat din diferența față de primele clasate din Liga 2 și a reintrat în lupta pentru promovare. Echipa dâmbovițeană are 38 de puncte după 22 de meciuri desfășurate în 25 de etape și se află la doar 7 puncte în spatele formațiilor de pe locurile 2 și 3, UTA Bătrâna Doamnă și FC Brașov, ambele care au însă 23 de partide jucate în 25 de etape, astfel că diferența s-ar putea micșora la doar patru puncte.

Sâmbătă, Chindia întâlnește una dintre echipele greu de învins pe teren propriu. Trupa lui Nicolae Croitoru merge la Brăila, acolo unde va da peste Dacia Unirea. Formația brăileană e fix sub Chindia în clasament și are cu trei puncte mai puțin, 38 față de 41.

Chindia a trecut, runda trecută, de Foresta, după ce a profitat de superioritatea în care s-a aflat, iar Croitoru recunoaște că jucătorii săi nu au evoluat tocmai bine. „Am avut o primă repriză mai slabă cu Suceava, a fost un moment greu când am fost conduși. După pauză am reacționat mai bine, am revenit și am reușit să câștigăm. A fost un joc dificil, o partidă slabă din partea noastră. Nu aș vrea să discut despre arbitraj, fiecare e liber să spună ce vrea. Pentru meciul cu Brăila încercăm să ne pregătim cât mai bine. Ne dorim să câștigăm, trebuie să recuperăm punctele față de primele locuri. Ne pregătim, suntem conștienți că trebuie să remediem problemele din jocul trecut și să facem un meci cât mai bun”, a spus antrenorul Chindiei.

Pentru meciul cu Dacia Unirea, Chindia nu se va baza pe fundașul Marian Vătavu, accidentat, și nici pe portarul Cătălin Căbuz, convocat la naționala de tineret.

Foto: Eduard Găiseanu (DBsport)

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 23 Mar. 2017, 12:25 Liga 2
Pe aceeași temă