Chindia are probleme serioase pentru meciului cu Olimpia. Croitoru: „Încercăm să găsim soluții”

Marius ANGHEL 11 Nov. 2016, 13:59 Liga 2

Chindia a plecat joi, după antrenament, spre Satu Mare, acolo unde sâmbătă, de la ora 12:30, urmează să întâlnească Olimpia în etapa a 16-a a Ligii 2. Din lotul deplasat de Nicolae Croitoru nu fac parte Vătavu și Honciu (foto mic), ambii suspendați pentru cumul de patru cartonașe galbene, dar nici Anton, care a părăsit echipa înainte de meciul cu Juventus, fără să informeze conducerea sau antrenorii.

Cum Grigore e și el indisponibil, aflat în recuperare după operația suferită la Budapesta, iar Ispas e incret, misiunea târgoviștenilor de a încropi un unsprezece competitiv se anunță dificilă. „Și când a fost bine, totul cu lotul ăsta am jucat. Nimeni nu se gândea că vom avea aceste probleme, cu fundași accidentați, cu suspendați, dar se pot întâmpla și lucruri de felul ăsta. Încercăm să găsim soluții”, a comentat, citat de DBsport.ro, tehnicianul Chindiei, Nicolae Croitoru, înaintea jocului cu Olimpia.

Remiza care a adus liniștea

Punctul cu liderul Juventus a mai detensionat atmosfera din vestiarul Chindiei, după o perioadă în care se vorbise despre demiteri și potențiale demisii. În mediul on-line au apărut și variante interesante legate de remiza cu bucureștenii: cotidianul Gazeta Dâmboviței a insinuat că liderul n-ar fi vrut să câștige pe „Eugen Popescu”. „Doar cineva care nu a văzut meciul poate scrie asemenea aberații”, s-a exprimat președintele Chindiei, Marcel Ghergu. Juventus a avut o șansă mare în minutul 90, mingea trimisă din lovitură liberă de Călințaru fiind scoasă de sub bară de Meilă.

„Este o deplasare lungă, ne-am obișnuit de anul trecut cu asemenea drumuri. Mergem la Satu Mare să obținem un rezultat bun. S-a văzut o altă atitudine la jocul cu Juventus, sperăm să vedem aceeași atitudine și cu Olimpia și să plecăm cu punct sau cu puncte”, a spus și Marcel Ghergu, președintele Chindiei Târgoviște.

Trei înfrângeri la rând în deplasare

Chindia a pierdut ultimele trei jocuri disputate pe teren străin, 0-2 la Brașov, 0-2 la Oradea și 1-2 la Sfântu Gheorghe. Ultimul succes în deplasare al târgoviștenilor s-a consumat pe 21 septembrie, 2-0 la Snagov cu Metalul Reșița. Altfel, în sezonul trecut Chindia a câștigat de două ori cu Olimpia Satu Mare, 2-0 acasă și 4-1 în deplasare.

Articol scris de Ionuț MARIN
Foto: Szigyarto Szabolcs (Crow Security)

Marius ANGHEL 11 Nov. 2016, 13:59 Liga 2
Pe aceeași temă