Chindia are absențe importante la primul meci din 2017. Croitoru a stat cu ochii pe Academica: „A fost foarte activă pe piața transferurilor”

Marius ANGHEL 03 Mar. 2017, 15:33 Liga 2
Chindia are absențe importante la primul meci din 2017.** Croitoru a stat cu ochii pe Academica:

Chindia Târgoviște a stat în prima etapă din 2017, iar sâmbătă, de la ora 11:00, va debuta pe teren propriu într-un meci cu Academica Clinceni. Cele două echipe nu au grija retrogradării, nu intră în calculele promovării, astfel că vor avea parte de o a doua parte a campionatului fără obiectiv, mult mai liniștită.

Pentru meciul cu ilfovenii, Chindia are probleme serioase de efectiv. Golgheterul Cristian Cherchez e suspendat, portarul Teodor Meilă și fundașul Marian Vătavu acuză accidentări, Vlad Parghel e bolnav, iar Adrian Grigore e incomplet refăcut.

„În ciuda problemelor de lot, putem să facem un joc bun și să obținem un rezultat bun. Va fi însă foarte greu, pentru că vorbim despre prima etapă din acest an, iar orice debut este dificil. Plus că Academica a fost foarte activă pe piața transferurilor, aducând nouă jucători, unii dintre ei cu evoluții la un nivel superior”, a declarat antrenorul principal Nicolae Croitoru, citat de Jurnal de Dâmbovița.

În această iarnă, Chindia s-a despărțit de Neagoe, Bogdan Dinu, Roșciugă și Bicher, în timp ce la capitolul achiziții sunt portarul Cătălin Căbuz și fundașii Claudiu Săftescu și Denis Dumitrașcu.

Obiectivul antrenorului Chindiei în partea a doua a sezonului este de a duce echipa cât mai sus în clasament: „Ne dorim să recuperăm diferența față de prima clasată din fața noastră, față de locul 6. Dacă vom rămâne concentrați, putem face pași importanți în clasament, pentru că ne dorim să ajungem cât mai sus putem. Sperăm ca prin rezultele bune să urcăm spre locurile fruntașe. Ne-am pregătit să recuperăm și vrem să arătăm că există o schimbare în bine încă de la meciul cu Clinceni. Din păcate, nu am reușit unul dintre cele mai bune tururi de campionat, iar în partea de final am pierdut multe puncte, lejer, pe care acum le regretăm foarte mult”, a mai spus Croitoru.

Marius ANGHEL 03 Mar. 2017, 15:33 Liga 2
Pe aceeași temă