Chindia s-a impus la limită în fața fostei echipe a actualului său antrenor. Primul amical din această vară al târgoviștenilor, ținut ascuns

Bogdan ISTRATE 14 Jul. 2024, 00:26 Liga 2

Chindia Târgoviște a câștigat primul meci de verificare al verii, scor 1-0 cu ACS Urban Titu, sâmbătă la prânz, pe stadionul ”Eugen Popescu” din Târgoviște.

Iustin Cristea (17 ani) a marcat, în minutul 80, singurul gol al jocului disputat la 36 grade Celsius.

Amicalul nu a fost anunțat nici de Chindia, însă aici nu mai e nimic de mirare, câtă vreme clubul nu a postat nimic de trei săptămâni, dar nici de ACS Urban Titu, proaspăt promovată în Liga 3 și mult mai activă în social media decât fosta prim-divizionară. Niciuna nu a comunicat nimic nici după disputarea jocului!

Marin Vătavu, primul meci ca antrenor al Chindiei și joc de rămas bun de la Urban Titu

Marin Vătavu, antrenorul care o pregătește pe Chindia de două săptămâni, dar clubul târgoviștean nu vrea să îl prezinte, a fost ”principal” la echipa din Titu, cu care a reușit eventul și promovarea în Liga 3, până la începutul lunii. La acest amical dintre Chindia și Urban Titu a antrenat ambele echipe în paralel, situație unică în fotbalul românesc, poate chiar mondial, ca un tehnician să fie ”principal” la două echipe din ligile naționale.

Despărțirea de Urban Titu a fost oficializată de nou-promovata în Liga 3 abia în data de 1 iulie, la patru zile de când fostul jucător al CS Otopeni și Chindia conducea antrenamentele… Chindiei.

Pe banca celor de la Urban Titu a stat astăzi Marius Rotaru, până de curând antrenor la Gura Șuții, echipă surclasată chiar de Titu în finala fazei județene a Cupei României.

Daniel Florea și Mădălin Martac, primele fotografii după revenire

Prezenți de câteva zile la antrenamentele Chindiei, Daniel Florea și Mădălin Martac, ambii fără angajamente după despărțirile de FC Voluntari și Poli Iași, au jucat astăzi în repriza secundă a amicalului cu Urban Titu.

”Martac a cerut voie să facă și el antrenamente, până își va găsi o echipă. Nu e convins să semneze cu Chindia și oricum nu i-a propus nimeni un contract”, vorbesc sursele noastre.

În afara celor doi, la capitolul noutăți ar fi Cosmin Atanase, jucător care a promovat cu Unirea Slobozia în Liga 1, însă nu a fost oprit în lot de antrenorul Adrian Mihalcea. El revine la Chindia, pentru care jucase în precedentele cinci sezoane.

Cristian Bălașa, în tribună

La amicalul de pe ”Eugen Popescu” au reușit să pătrundă 10-15 persoane, printre care și Cristian Bălașa, fost director sportiv la Concordia Chiajna, ulterior, pentru mai puțin de o săptămână, numit președinte executiv de nou-promovata în prima ligă Gloria Buzău. Acum este șomer și dă din nou târcoale clubului unde ar dori să revină și pentru ai cărui asociați a făcut campanie electorală înaintea alegerilor locale.

Pe tunelul de acces spre teren s-a aflat și Cristian Mitrea (!), președintele FC Pucioasa, care s-a întreținut minute bune cu Marcel Ghergu, Vasile Bârdeș (antrenorul Pucioasei) și… Dragoș Clipea (cuscrul lui Ghergu, angajat din 2019 ca responsabil cu ordinea și siguranța la Chindia).

În privința lui Ghergu, lucrurile sunt clare: va prelua funcția de președinte, rămasă vacantă după demisia lui Gabriel Boriga.

Chindia, în amicalul cu ACS Urban Titu: M. Contra – Simion, T. Popa, C. Dinu, Bg. Petre, A. Petre, Doganoiu, Zivkovic, Ad. Ioniță, R. Mihai, Atanase.
Rezerve: Brînzea – Martac, Ius. Cristea, Pătulea, Tache, S. Nicolae, Iul. Zamfir, Pesic, Oct. Ursu, D. Florea, Coman.

Bogdan ISTRATE 14 Jul. 2024, 00:26 Liga 2
Pe aceeași temă