”Cumetrie” la Chindia – Concordia? Directorul sportiv de la Chiajna, în campanie electorală alături de președintele CJ Dâmbovița, principalul finanțator al clubului din Târgoviște

Bogdan ISTRATE 05 Apr. 2024, 00:40 Liga 2

Cu câteva zile înainte de meciul Chindiei cu Concordia, din etapa a 2-a din Grupa B a play-out-ului Ligii 2, apar imagini incredibile pentru integritatea celor care conduc județe sau cluburi de fotbal! Asta, cu aproximativ două luni înainte de alegerile locale, miza uriașă pentru toate partidele din România.

Concret: directorul sportiv al Concordiei Chiajna, fostul fotbalist Cristian Bălașa, apare în fotografii de campanie electorală cu președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, practic reprezentantul autorității care finanțează, în mare proporție, și în acest sezon, Chindia Târgoviște.

Directorul sportiv al Concordiei Chiajna, în campanie electorală alături de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, finanțator al Chindiei, chiar înainte de meciul Chindia – Concordia!

Instantaneele sunt surprinse la Glodeni, comună din Dâmbovița reședință a lui Bălașa, unde Ștefan ar vrea să impună un candidat, este vorba despre Nanciu Alexandru.

”Corneliu Ștefan i-a promis lui Bălașa postul de director sportiv la Chindia în februarie, dacă îl va ajuta la alegeri. Bălașa a fost prezent la cele mai multe dintre întâlnirile PSD cu localnicii, la Glodeni, apare în fotografii, a făcut campanie electorală săptămâni bune. După ce Chindia a ratat accederea în play-off, i s-a transmis să vorbească cu Boriga, pentru a veni la Chindia”, transmit sursele noastre.

Bălașa, trup și suflet alături de PSD!

În fotografiile primite de Liga2.ro, unele publice, pe paginile de Facebook ale partidului care conduce de ani mulți județul Dâmbovița, Cristian Bălașa apare alături de Corneliu Ștefan, președintele CJD, și de Ionuț Săvoiu, ministru secretar de stat.

Aceasta, cu doar câteva zile înainte ca echipa unde este director sportiv, Concordia Chiajna, să întâlnească Chindia, la Târgoviște, într-un meci considerat crucial de oficialii târgoviștenilor, care sunt cu gândul la un baraj de promovare deocamdată imaginar.

”Bălașa nu ar avea amenințată poziția de la Chiajna. Doar că și-ar dori să revină aproape de casă și să ajute, în baza unei înțelegeri cu cei cu care consideră că s-a împăcat”, dezvăluie sursele noastre.

Se pare că actualul director sportiv de la Chiajna ar fi venit la Târgoviște și după 16 martie, data ratării play-off-ului, cu condiția să-i fie plătit un singur salariu, în loc de două, până la finalul sezonului. Ciudat!

Amenințat în 2022!

În vara anului 2022, Chindia supraviețuia dramatic în prima ligă, la capătul unui baraj decis la lovituri de departajare chiar cu… Concordia Chiajna. 2-1 la Chiajna pentru gazde, 1-0 la Ploiești pentru Chindia și lovituri de departajare la care au avut câștig de cauză dâmbovițenii, antrenați atunci de Emil Săndoi.

După meciul tur, pierdut de Chindia în Ilfov, au existat suspiciuni asupra corectitunii șansele apărate de unii jucători ai Chindiei. Autor al unui autogol, Andrei Pițian a fost exclus din lot chiar în seara manșei tur a barajului. Ulterior, s-a vorbit că mai mulți jucători ai Chindiei fuseseră contactați, dinspre Chiajna, să trântească meciul.

La retur, după victoria de la lovituri de departajare, președintele în funcție și atunci și acum la CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, l-a contrat dur pe Cristian Bălașa, de curând cooptat în campania PSD: ”Ai vrut să ne cumperi jucătorii, nu ai ce să cauți la Chindia.” Afirmațiile au fost făcute pe tunelul dinspre vestiare, la stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești.

Acum, înainte de un meci direct Chindia – Concordia, Ștefan și Bălașa apar în fotografii de campanie.

  • Liga2.ro a încercat să obțină un punct de vedere din partea lui Cristian Bălașa despre participarea sa la aceste evenimente politice, însă nu a reușit să ia legătura cu acesta până la publicarea articolului.

”Am început cea mai frumoasă perioadă! Perioada de precampanie prin care comunicăm și întărim legătura cu cetățenii din comuna Glodeni. După cum bine știți comunicarea stă la baza succesului, astfel vă ascultăm și vă îndemnăm sa ne fiți alături, sustinându-ne!
Alături de domnul Președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, doamna deputat Carmen Holban, doamna Vicepreședinte Luciana Cristea, doamna Inspector Școlar General Adriana Tudose, domnul ministru Ionut Săvoiu și echipa dumnealui am fost printre oamenii din satul Lăculețe.
Suntem o echipă tânără, puternică și cu obiective înalte!”, scrie PSD Glodeni în data de 30 martie 2024, publicând imagini în care se regăsește și Cristian Bălașa.

În fotografia de mai sus sunt Luciana Cristea, Ionuț Săvoiu, Vasile Dinu, Cristian Bălașa, Alexandru Nanciu și Corneliu Ștefan.

Luciana Cristea este vicepreședintele Consiliul Județean Dâmbovița, apropiată a președintelui Corneliu Ștefan și nașa responsabilului de marketing de la Chindia, Silviu Posteucă.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-viseaza-din-play-out-ul-ligii-2-sa-ajunga-in-barajul-de-promovare-19305031

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fani-ai-concordiei-au-primit-interdictie-pe-stadioane-19304743

https://liga2.prosport.ro/seria-1/metaloglobus-steaua-si-chindia-si-au-asigurat-mentinerea-in-liga-2-19304737

Bogdan ISTRATE 05 Apr. 2024, 00:40 Liga 2
Pe aceeași temă