Drum bun, Andrei Cordoș! Suporterii Chindiei i-au cumpărat bilet de tren spre Clujul natal președintelui huiduit copios la înfrângerea cu Unirea Slobozia | EXCLUSIV

Bogdan ISTRATE 03 Sep. 2023, 19:25 Liga 2
Drum bun, Andrei Cordoș! Suporterii Chindiei i-au cumpărat bilet de tren spre Clujul natal președintelui huiduit copios la înfrângerea cu Unirea Slobozia | EXCLUSIV

Chindia a pierdut primul meci din acest sezon, 0-1 cu Unirea Slobozia, pe teren propriu, în fața a aproximativ 2.500 de spectatori. Echipa din Târgoviște nu a reușit să câștige vreun meci de la revenirea pe Eugen Popescu (mai 2019), înregistrând trei remize, 2-2 cu FC Voluntari, 1-1 cu Steaua și 1-1 cu Gloria Buzău, pentru ca astăzi să cedeze cu Unirea Slobozia, 0-1.

Chindia a arătat rău, s-a chinuit, a ajuns rareori la poarta adversarului și i-a umplut de nervi pe oamenii din tribune, care au plătit și 60 lei, preț record pentru nivelul Ligii a 2-a, pentru a fi alături de favoriți. Toma a marcat singurul gol al jocului, în minutul 69, din lovitură liberă.

Chindia Târgoviște, 0-1 cu Unirea Slobozia

Chindia a avut o singură ocazie mare, cap Marc puțin peste poartă, trei minute după golul oaspeților. În rest, o agonie generală, în rândul gazdelor, pase greșite sau mingi lungi, aruncate la nimereală, departe de așteptările suporterilor care au venit totuși în număr mare și azi, chit că echipa nu câștigase vreun meci acasă în acest sezon, iar prețurile biletelor sunt uriașe pentru Liga a 2-a.

Cordoș, contestat din tribună! Bilet doar dus pentru președinte!

Andrei Cordoș, fiu de parlamentar PSD Cluj și fost jucător de mâna a doua în România și … Maldive, a fost uns președinte la Chindia în iunie, după demiterea lui Marcel Ghergu, în al cărui mandat echipa a reușit două promovări și patru ani la rând în prima ligă.

Mutarea a fost intermediată de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan. El și l-a asumat pe acest Cordoș”, explică sursele Liga2.ro.

Cordoș a fost contestat serios astăzi și a părăsit loja stadionului imediat după golul Unirii Slobozia.

Du-te la Cluj, fugi și lasă-ne”, au strigat suporterii Chindiei. În cursul după-amiezei, fanii i-au achiziționat un bilet de tren spre Clujul natal lui Cordoș, în semn de protest față de tot ce s-a întâmplat în ultimele luni la Târgoviște.

”Sunt și alții care dorm la club, Eduard Stăncioiu și Renzo Rossi, să-i ia și pe ei la pachet”, au vorbit fanii astăzi, după eșecul jenant cu Slobozia. Jenant pentru că echipa nu a jucat nimic.

Făcuți praf în mediul online!

Andrei Cordoș a fost cel mai contestat personaj din schema Chindiei după înfrângerea de duminică. Președintele clubului a fost pus la zid de suporteri, pe pagina oficială de Facebook, controlată de fostul arbitru deghizat Posteucă Silviu, impus politic la club, acesta fiind finul vicepreședintei Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea.

Plecați, incompetenților. Sunteți niște panarame. Să vă fie rușine. Cordoș, dă-ți demisia dacă ai onoare”, am selectat doar câteva mesaje ale fanilor, înainte ca acestea să fie șterse de omul CJD.

O reacție a avut și Gabriel Bengea, fost ofițer de presă al echipei din Târgoviște.

”Am lucrat la acest club din 2010, din liga a treia. Alături de Gică Popescu, Ion Crăciunescu, oameni ale căror nume le găsești pe Wikipedia sau cu o simplă căutare pe Google. De acest Cordoș eu nu auzisem, am crezut că e Gardoș, maxim respect!

Cred că am mai spus: câtă vreme la acest club ajung tot felul de „mormoloci” pe filieră politică, așa cum făcea Țuțuianu de la PSD în 2012-2013, n-o să iasă nimic bine. În 2013 echipa a retrogradat. Acum… Dumnezeu cu mila!”, a spus Gabriel Bengea.

Foto principal: Chindia Târgoviște

https://liga2.prosport.ro/seria-1/finantatorul-echipei-csm-ceahlaul-reactie-dupa-jocul-cu-cs-tunari-19283719

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-1-1-cu-fk-miercurea-ciuc-in-etapa-a-5-a-de-liga-2-19283716

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eusebiu-tudor-a-plecat-de-la-metaloglobus-ianis-zicu-varianta-19283713

https://liga2.prosport.ro/liga-3/rezultate-si-marcatori-meciuri-etapa-2-liga-3-19283377

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-csc-dumbravita-0-1-19283704

Bogdan ISTRATE 03 Sep. 2023, 19:25 Liga 2
Pe aceeași temă