Cherchez și Neguț, gurile de foc ale liderului Chindia. „Sper că am păstrat goluri și pentru etapele următoare”

Marius ANGHEL 30 Aug. 2016, 11:57 Liga 2
Cherchez și Neguț, gurile de foc ale liderului Chindia.**

Absent de pe teren în meciul cu ACS Berceni din cauza unei accidentări, Cristian Cherchez a revenit în primul „11” al Chindiei în jocul de sâmbătă de la Clinceni și a făcut-o cu brio. Atacantul de 25 de ani al târgoviștenilor a înscris ambele goluri ale partidei, reușind astfel să își ridice cota la cinci în dreptul golurilor marcate în acest sezon.

În primele patru etape desfășurate până acum din Liga 2, pentru liderul Chindia au înscris doar doi jucători: Cristian Cherchez și Cristian Neguț. Dacă nu o fac în același timp, așa cum a fost cazul în meciul de la Timișoara, cei doi atacanți ai lui Nicolae Croitoru punctează decisiv în meciuri separate. Neguț a adus victoria cu Balotești și Berceni, în timp ce Cherchez a făcut-o cu Clinceni.

Până acum, în acest nou sezon de Liga 2, Cherchez a înscris cinci goluri, iar Neguț a punctat de trei ori.

„Mă simt bine după această revenire, nu mai am probleme la inghinali. Sunt bucuros că am câștigat și că am reușit să marchez, la fel ca și la Timișoara. Puteam să înscriu de mai multe ori, dar sper că am păstrat și pentru etapele următoare. E prea devreme să vorbim de titlul de golgheter, dar sunt șanse, așa cum au fost și anul trecut. Sper să continui forma bună, iar echipa să se mențină la același nivel, acolo sus. Tratăm toate meciurile la victorie, așa că obiectivul cu Râmnicu Vâlcea e să mai adăugăm trei puncte în clasament”, a declarat, citat de jurnaldedambovita.ro, atacantul de 25 de ani.

Rezultate înregistrate de Chindia în acest sezon al Ligii 2:

ASU Politehnica Timișoara – Chindia Târgoviște     3-4 / Cherchez (14, 20, 66), Neguț (17)
Chindia Târgoviște – CS Balotești     1-0 / Neguț (16)
ACS Berceni – Chindia Târgoviște     0-1 / Neguț (51)
FC Academica Clinceni – Chindia Târgoviște     0-2 / Cherchez (19, 42)

Foto și video: DBsport

Marius ANGHEL 30 Aug. 2016, 11:57 Liga 2
Pe aceeași temă