CF Brăila e gata să înceapă pregătirea „dacă primim asigurări că vom fi sprijiniți și cu ce sumă”

Marius ANGHEL 20 Jan. 2015, 14:59 Liga 2
CF Brăila e gata să înceapă pregătirea**

Echipa fanion a orașului Brăila se zbate să supraviețuiască în Liga a II-a și caută soluții salvatoare pentru a-și continua activitatea în acest eșalon.

Salvarea poate veni de la oficialitățile locale, iar discuțiile din ultima vreme între cele două părți au fost promițătoare. Conducerea echipei CF Brăila trebuia să se întâlnească luni cu oficialitățile locale pentru a stabili ultimele detalii privind finanțarea, însă, din motive obiective, această întâlnire s-a amânat pentru astăzi.

Și tot astăzi, conform precizărilor făcute de Alin Pânzaru, ar putea avea loc și reunirea lotului formației brăilene. Prezent luni la Brăila, antrenorul principal al echipei CF Brăila, care pe 18 ianuarie a împlinit 39 de ani, a precizat că în urma discuțiilor cu reprezentanții primăriei reunirea lotului s-ar putea face chiar marți după-amiază (n.r. astăzi, 20 ianuarie).

„Așteptăm să rezolvăm partea administrativă, iar discuția cu primarul Aurel Simionescu și cu ceilalți factori de decizie poate aduce liniștea de care avem nevoie. De fapt, de când sunt eu antrenor niciodată nu am început pregătirile la data stabilită, așa că nu este nicio noutate. Dacă primim asigurări că vom fi sprijiniți și cu ce sumă, putem începe pregătirile de marți după-amiază sau cel mai târziu miercuri dimineață”, a declarat Alin Pânzaru.

Antrenorul brăilean a mai spus că le-a transmis un program de pregătire tuturor jucătorilor și că este convins că fiecare dintre ei l-a respectat. „Am vorbit cu fiecare jucător în parte și i-am recomandat ce să facă în această perioadă. Așa că reacomodarea la efort a început-o fiecare, când vom primi OK-ul din parte oficialităților locale vom începe și pregătirea comună. Am purtat discuții cu mai mulți jucători pentru că avem nevoie de întărirea lotului, numeric și valoric, dar și rezolvarea acestei probleme depinde tot de bani. Odată cu reluarea pregătirilor vom putea să discutăm și despre transferuri”, a mai spus Pânzaru.

Sursa: Obiectiv vocea Brăilei

Marius ANGHEL 20 Jan. 2015, 14:59 Liga 2
Pe aceeași temă