Cenușăreasa din Crâng, la duel cu trupa „Regelui”

06 Apr. 2012, 17:58 Liga 2
Cenușăreasa din Crâng,** la duel cu trupa

Sâmbătă, „Cenușăreasa” seriei întâi, Gloria Buzău, se va confrunta acasă cu Viitorul Constanța, echipă care vine din postura de lider și este considerată principala favorită la promovare. Duelul este precum unul între David și Goliat, având în vedere pozițiile din clasament și, evident, diferența netă de valoare dintre cele două combatante. Așadar, formația ,,Regelui” Hagi pornește drept favorită și nici nu concepe să se împiedice tocmai de ,,lanterna roșie”, fiind totodată hotărâtă să recupereze punctele irosite acasă, în jocul din etapa trecută, cu Delta Tulcea.

De partea cealaltă, cocoșată de bătăile încasate una după alta și pe care doar o minune o mai poate salva, Gloria va încerca imposibilul în acest meci, așa cum declara și veteranul formației buzoiene, Dumitru Horovei. La rândul său, antrenorul grupării din Crâng, Mihai Ciobanu, consideră că jocul cu Viitorul Constanța este cel mai dificil din acest campionat, dar va încerca să le insufle elevilor săi dorința de a câștiga.

,,Cele mai frumoase amintiri sunt acelea când reușești să învingi echipa de pe primul loc. Nu vorbim de valoarea adversarei și de ce s-a întâmplat în ultimii ani acolo și este lăudabil ce face Hagi. Așa cum am văzut eu în tur pe Viitorul Constanța mi s-a părut cea mai bună echipă din serie. Au făcut niște transferuri cu nume, dar, după cum știți, în teren nu joacă numele sau poate tocmai faima adversarului te poate determina pe tine să faci un joc bun și să reușești să-l învingi. Noi putem să batem orice echipă, dar la fel putem să și pierdem. Asta este un lucru cert, deoarece la momentul de față avem un lot instabil, însă le cer jucătorilor cu experiență să aibă o implicare mai mare în tot ce înseamnă la echipă.”, susține tehnicianul Gloriei Buzău.

Mihai Ciobanu a mai adăugat că jucătorii săi au o primă și pentru acest meci pentru a-i mobiliza.

Partida Gloria Buzău – Viitorul Constanța, programată în cadrul etapei a 20-a, se va disputa sâmbătă începând cu ora 13.00.

Articol și foto de Adi SOARE

06 Apr. 2012, 17:58 Liga 2
Pe aceeași temă