„Cenușăreasa” caută punctele cu Farul în Crâng

03 Nov. 2011, 18:19 Liga 2

Pentru Gloria Buzău, ,,Cenușăreasa” seriei, care nu a mai simțit gustul victoriei de mult timp urmează o nouă confruntare extrem de dificilă de această dată acasă în compania Farului Constanța. În ciuda problemelor de lot cauzate de accidentări, gruparea buzoiană speră ca la finalul partidei, cele trei puncte puse la bătaie să ramână în Crâng. Blocați psihic, așa cum a declarat unul dintre ei, jucătorii lui Mișu Ciobanu sunt ,,condamnați” să câștige orice alt rezultat complicând și mai mult lucrurile în ceea ce privește continuarea ,,sejurului” în eșalonul secund.

,,Bineînțeles că va fi o partidă foarte dificilă împotriva unei adversare puternice care joacă bine în deplasare și vine să ia toate cele trei puncte. Pentru noi, având în vedere situația din clasament, singura variantă acceptată este victoria. Trebuie să abordăm meciul cu încredere și determinare și să ne autodepășim”, a declarat antrenorul secund al formației din Crâng, Alexandru Ciobanu.

Indisponibilitățile din lotul Gloriei Buzău pentru partida cu Farul Constanța programată sâmbătă la ora 12.00 sunt Țabără, Poterașu, C. Pușcă, Spătaru, Corcoveanu (accidentați) și M. Pușcă (suspendat).

După cele 11 etape disputate până acum echipa buzoiană a acumulat numai opt puncte ocupând ultimul loc în clasament.

Articol scris de Adi SOARE

03 Nov. 2011, 18:19 Liga 2
Pe aceeași temă