Centrul de ”reabilitare” Ripensia a mai transferat un jucător care vine după o perioadă nefastă în carieră. ”Este o șansă foarte mare pentru mine”

Anda DELIU 30 Sep. 2020, 16:05 Liga 2
Centrul de ”reabilitare” Ripensia a mai transferat un jucător care vine după o perioadă nefastă în carieră. ”Este o șansă foarte mare pentru mine”

Ripensia Timișoara vrea să construiască un proiect pe termen lung și are răbdare. În această ”paradigmă” clubul l-a acontat pe Harald Fridrich, jucător care în ultimii peste doi ani nu a mai jucat la nivelul primelor trei ligi, dar care a fost internațional de juniori al României.

Fridrich este fundaș central și are 22 de ani. A terminat junioratul la ACS Poli și a avut selecții la naționalele U17 și U18. Cu antrenorul Cosmin Petruescu a mai lucrat la CSM Lugoj și a mai fost legitimat la Fortuna Becicherecu Mic. De peste doi ani nu a mai jucat la nivelul primelor trei ligi, iar ultima dată a fost legitimat la CS Carani, în Liga a 4-a Timiș.

Harald Fridrich știe că i se oferă o șansă importantă la Ripensia

Având în vedere problemele defensive ale ripensiștilor, transferul este de înțeles, dar, dincolo de asta, rămâne și încrederea pe care Petruescu o are în Fridrich.

”Este o șansă foarte mare pentru mine de a reveni în prim-plan și a-mi demonstra potențialul. Îmi place atmosfera de la Ripensia, îmi place acest proiect și sunt convins că aici se poate crea o echipă competitivă”, a declarat Fridrich după ce a semnat cu echipa din Liga 2 care e pe locul 20 din 21 și în primele patru meciuri jucate în acest sezon a încasat 11 goluri și a marcat doar trei.

Harald Fridrich a semnat pe trei ani cu Ripensia.

Ripensia i-a mai achiziționat pentru acest nou sezon de Liga 2 pe Nenad Lalic, Sthepane Coulibaly, Nemanja Sokovic, Mihai Ene, Adrian Neacșu și Radu Rogac.

În etapa a 6-a, Ripensia joacă sâmbătă, de la ora 11:00, la Timișoara, pe arena Electrica, cu SCM Gloria Buzău (locul 13, 6 puncte).

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cosmin-petruescu-invins-de-fosta-sa-echipa-o-victorie-meritata-a-politehnicii-chiar-daca-nu-ne-face-placere-sa-recunoastem-19149842

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-netelevizata-pentru-prima-data-de-cand-a-revenit-in-liga-2-a-fost-preferata-recea-programul-etapei-a-6-a-19150159

Anda DELIU 30 Sep. 2020, 16:05 Liga 2
Pe aceeași temă