Ceață în Copou! Enache e antrenor, dar oficialii negociază cu Viorel Ion

Marius ANGHEL 08 Oct. 2013, 12:49 Liga 2
Ceață în Copou!** Enache e antrenor, dar oficialii negociază cu Viorel Ion

Costel Enache este antrenorul Iașiului, dar oficialii clubului CSMS negociază cu Ion Viorel, fapt confirmat de tehnicianul Gloriei.

Situația băncii tehnice ieșene este în continuare incertă. CSMS are momentan un antrenor sub contract – Costel Enache, și un altul gata să preia banca tehnică – Ion Viorel. Cel puțin până marți situația va rămâne incertă. Asta pentru că antrenorul Gloriei Buzău încă nu a ajuns la un acord cu președintele Dan Tulpan privind rezilierea contractului, la fel stând lucrurile și în cazul angajamentului lui Costel Enache cu clubul din Copou.

Luni dimineață, Ion Viorel a purtat negocieri la București cu oficialii ieșeni, cele două părți au ajuns la un acord de principiu, dar înțelegerea nu poate fi oficializată decât în momentul în care Costel Enache și Viorel Ion își vor rezilia pe cale amiabilă contractele cu cele două cluburi la care sunt angajați momentan.

Principalul obstacol al venirii lui Ion Viorel în Copou pare să fie președintele Gloriei Buzău, Dan Tulpan, care nu este dispus să renunțe la tehnicianul cu care a început campionatul. „Nu am avut nicio discuție cu Ion Viorel despre plecarea la Iași, el este antrenorul echipei. Mergem în continuare cu el, am început un proiect la Buzău și vrem să-l continuă. Altă soluție nu există”, a declarat Dan Tulpan.

Este posibil însă ca situația să se schimbe în zilele următoare, în condițiile în care ieșenii sunt dispuși să achite clauza modică de reziliere pe care o are Ion Viorel la Gloria.

Oficialii ieșeni se feresc să comenteze negocierile cu Ion Viorel, afirmând doar că momentan CSMS are un antrenor, în persoana lui Costel Enache. „Costel Enache este antrenorul echipei. Jucătorii au liber până miercuri, atunci ne vom vedea cu toții la stadion. Sigur, jocul nu merge, nici rezultatele nu sunt cele pe care ni le dorim, trebuie să găsim soluția pentru a ieși din impas”, s-a rezumat să spună președintele Florin Prunea.

Costel Enache și Ion Viorel nu au putut fi contactați pentru a-și spune punctele de vedere.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Marius ANGHEL 08 Oct. 2013, 12:49 Liga 2
Pe aceeași temă