Ce se întâmplă cu Dacia Unirea Brăila după retrogradarea iminentă în Liga 3? Planurile noului antrenor

Răzvan STÎNGĂ 06 Jan. 2022, 08:15 Liga 2
Ce se întâmplă cu Dacia Unirea Brăila după retrogradarea iminentă în Liga 3? Planurile noului antrenor

Dacia Unirea Brăila își va continua activitatea în ciuda situației economice dificile și a faptului că, în proporție foarte mare, la finalul sezonului actual se va întoarce în Liga 3.

Cheltuielile vor fi reduse cât se poate, potrivit noului antrenor Laurențiu Ivan, pentru că lotul va fi format din fotbaliști tineri.

Laurențiu Ivan: ”Cu un lot format din brăileni și gălățeni, ne gândim că putem să intrăm în play-off în Liga a 3-a” 

Dacia Unirea Brăila își face calcule pentru cum poate aborda stagiunea următoare, de divizie a treia. La nivel intern, conducere și staff tehnic, lucrurile sunt clare și se pune baza proiectului pentru vara lui 2022. Chiar și așa, deși accentul va fi pus pe fotbaliști din împrejurimi, din Brăila și Galați, există planuri pentru prinderea topului patru în Liga 3, în seria în care va fi repartizată, tot Seria a 2-a, dacă se va continua cu actualul format.

Aceasta este traiectoria Daciei Unirea Brăila după un sezon de Liga 2 care se transformă într-un eșec total, potrivit antrenorului Laurențiu Ivan. De altfel, au fost luate măsuri pentru siguranța financiară încă din această iarnă, când a plecat aproape tot lotul și va fi înlocuit cu jucătoru tineri.

”Când ai de toate, teren de antrenament, de joc, buget, poți să-ți stabilești un obiectiv îndrăzneț pentru Liga a 3-a. Nu toate lucrurile sunt bătute în cuie la acest moment. Deocamdată vorbim despre un proiect pe care ne dorim să-l urmăm. Cu un lot format din brăileni și gălățeni ne gândim că putem să intrăm în play-off, în Liga a 3-a.

Dar până atunci mai avem multe lucruri de pus la punct ca să încheiem acest sezon competițional din Liga a 2-a”, a spus Laurențiu Ivan, pentru Obiectiv Vocea Brăilei.

Dacia Unirea Brăila are 12 eșecuri la rând în Liga 2 

Trei meciuri mai are de jucat Dacia Unirea Brăila în sezonul regular al Ligii a 2-a, după care va evolua în play-out-ul pentru menținerea în Liga 2. Brăilenii sunt ultimii în campionat, cu numai 2 puncte, au cel mai slab atac, cea mai slabă apărare și, implicit, cel mai slab golaveraj. Au și o serie de 12 meciuri la rând fără punct luat.

În ultimele runde din campionatul regular, Dacia Unirea Brăila le va mai întâlni pe Unirea Slobozia (acasă), Ripensia (deplasare) și Unirea Dej (acasă). În play-out va mai avea șase meciuri de disputat.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dacia-unirea-e-victima-sigura-si-se-condamna-la-retrogradare-laurentiu-ivan-e-greu-de-crezut-ca-ne-vom-mentine-in-liga-2-au-mai-ramas-cinci-fotbalisti-din-lotul-cu-care-s-a-incepu-19215400

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-laurentiu-ivan-este-noul-antrenor-al-echipei-dacia-unirea-braila-clubul-a-format-si-un-consiliu-tehnic-constituit-din-unii-dintre-cei-mai-insemnati-fotbalisti-din-istoria-brailei-19215254

https://liga2.prosport.ro/seria-1/patrick-petre-merge-sa-se-lupte-la-promovare-dat-afara-de-la-dacia-unirea-braila-mijlocasul-negociaza-cu-un-club-cu-pretentii-din-liga-2-florentin-petre-o-sa-semneze-19215067

https://liga2.prosport.ro/seria-1/modul-in-care-dacia-unirea-braila-a-anuntat-despartirea-de-florentin-petre-si-mesajul-pentru-jucatorii-dati-afara-19214334

Răzvan STÎNGĂ 06 Jan. 2022, 08:15 Liga 2
Pe aceeași temă