Cauza umilinței cu Callatis: absența celor patru excluși

22 Nov. 2011, 12:34 Liga 2
Cauza umilinței cu Callatis:** absența celor patru excluși

Ce a stat oare în spatele dezastrului Farului în partida de la Mangalia? Credem că nici cel mai pesimist suporter al „marinarilor” nu s-ar fi gândit la un 0-4 pe terenul Callatisului. Dar iată că surprizele apar exact atunci când te aștepți mai puțin.

La Mangalia, Farul a fost spulberată de Callatis. Fiecare dintre cele patru goluri a turnat plumb în ghetele „marinarilor”, incapabili de reacție. Se ridică astfel multe semne de întrebare, iar îngrijorați suntem cu toții.

Antrenorul principal al Farului, Marian Pană, a declarat, ieri, că absența celor patru jucători care au fost pedepsiți de conducerea clubului după remiza suspectă cu FC Snagov – Cernea, I. Posteucă, L. Ștefan și Ciobanu – a contat în economia meciului cu Callatis. „Am făcut un joc foarte slab la Mangalia. Cei pe care i-am folosit în acest meci au demonstrat că nu fac față cerințelor. După rezultatul și evoluția echipei, se pare că a contat absența celor patru”, a spus Pană.

Tehnicianul a adăugat că situația tensionată creată în urma remizei cu FC Snagov și tot ceea ce s-a petrecut ulterior au generat eșecul de duminică. „Tot ceea ce s-a întâmplat după egalul cu FC Snagov, situația creată au jucat un rol foarte important în deznodământul confruntării de la Mangalia”.

Reorganizarea în iarnă, următorul obiectiv

În pofida acestor probleme, optimismul din tabăra Farului nu a dispărut cu totul. Marian Pană ne-a declarat că, în ciuda umilinței de la Mangalia, privește cu încredere către următorul meci, cel de pe teren propriu, cu CSMS Iași, din ultima etapă a turului.
„Ne-ar fi utilă o victorie în partida cu CSMS Iași. Ne așteaptă o nouă confruntare dificilă. Dacă vom câștiga, putem să ne gândim la următorul obiectiv, acela de a ne reorganiza în iarnă”, a precizat Pană.

Fotbaliștii Farului au demarat pregătirile pentru partida pe care o vor disputa sâmbătă, 26 noiembrie, în ultima etapă a turului Ligii a II-a, Seria I, în compania celor de la CSMS Iași. Elevii lui Marian Pană au susținut ieri, de la ora 16, prima ședință de pregătire. Iată cum arată programul de pregătire al „marinarilor” în următoarea perioadă: marți – vineri, ora 11 – antrenament.

Sursa: Cuget Liber

22 Nov. 2011, 12:34 Liga 2
Pe aceeași temă