Cătălin Mișu: „Dacă trece planul de reorganizare pe 28 martie sunt dispus să preiau echipa Rapid”

Marius ANGHEL 07 Mar. 2014, 11:27 Liga 2
Cătălin Mișu:**

Omul de afaceri, Cătălin Mișu (44 de ani), nu este speriat de situația de la Rapid și este dispus să investească în Giulești, dar așteaptă hotărârea de pe 28 martie a judecătorului sindic. Acesta este propietarul firmei Regata, principalul importator de gresie și faianță și cel mai mare distribuitor din România.

În toamnă, firma condusă de Mișu a semnat un contract de sponsorizare cu gruparea „feroviară” în valoare de aproximativ 120.000 de euro. Omul de afaceri este un suporter al alb-vișiniilor și este gata să ajute echipa pregătită de Viorel Moldovan pentru a ieși din impasul financiar.

„Sunt dispus să preiau Rapidul după ce va trece planul de reorganizare, pe 28 martie, dar în condiții transparente, nu cum a fost până acum. Am banii necesari să țin clubul în Liga I și să revină în lupta pentru câștigarea campionatului”, a declarat în exclusivitate pentru ProSport, Cătălin Mișu

28 martie, ziua decisivă în Giulești

Decizia luată luni de Tribunalul București prin care a respins contestațiile depuse de șase foști jucători: Marius Bilașco, Paul Codrea, Ionuț  Stancu, Călin Albuț, Dani Coman, Ovidiu Burcă și firmele controlate de Fathi Taher și Roberto Verdeș au liniștit apele în Giulești.

Oficialii rapidiști sunt încrezători că pe 28 martie va trece planul de reorganizare și clubul va putea să primească licența pentru a evolua în Liga I. Astfel, data limită la care se depun dosarele pentru licențiere este 31 martie 2014, iar giuleștenii au nevoie de o decizie favorabilă pe 28 martie din partea judecătorului sindic.

Articol scris de Victor STOICESCU

Marius ANGHEL 07 Mar. 2014, 11:27 Liga 2
Pe aceeași temă