Laszlo Balint a refuzat două oferte primite din Liga 1: „Nu pleacă nicăieri. Trebuie să ducem la capăt acest proiect serios”

Marius ANGHEL 29 Sep. 2019, 18:21 Campionat
Laszlo Balint a refuzat două oferte primite din Liga 1:**

Cota lui Laszlo Balint (40 de ani) în rândul antrenorilor din fotbalul românesc a crescut mult în ultimii doi-trei ani, iar debutul de sezon foarte bun la cârma echipei UTA nu face decât să confirme acest lucru. Potrivit Sport Arad, în urmă cu o săptămână, de serviciile „principalului” arădenilor s-a interesat FC Hermannstadt, care între timp a rămas fără Costel Enache pe bancă, iar în această dimineață, Balint a fost căutat de conducerea celor de la Astra. Girgiuvenii au cedat 1-0 în fața nou-promovatei Chindia și Dan Alexa este pe „făraș”.

Deși oferta potentului om de afaceri Ioan Niculae este foarte tentantă, Laszlo Balint a spus pas. Antrenorul Balint nu a dorit să comenteze în vreun fel „speța”, dar a făcut-o Bogdan Apostu, agentul său.

„Gyuszi Balint nu pleacă nicăieri, indiferent de ofertele venite chiar și din Liga 1 la adresa sa. Am plecat la drum într-un proiect serios, cu oameni serioși și trebuie să-l ducem la capăt. Indiferent de oferta financiară, Balint nu va pleca până ce nu va juca cu UTA în play-offul Ligii 1, pe noul stadion”, a spus Apostu, cel care a pus serios umărul la alcătuirea actualului lot al „roș-albilor” din postura de impresar, prieten al antrenorului, dar și simpatizant declarat al clubului UTA.

După partida de ieri, UTA – Daco-Getica 6-0, Balint a plecat acasă, la Brașov, iar mâine va ajunge la București pentru primul modul al cursurilor PRO la care a fost admis în urma examenului susținut în luna august. De joi, va conduce din nou antrenamentele lui Ciprian Rus et. comp., pregătind derby-ul de clasament de la Turnu Măgurele, de pe 16 octombrie.

După nouă runde, echipa fanion a Aradului e pe locul 2 în Liga 2, direct promovabil, cu un meci mai puțin disputat decât liderul Turris-Oltul Turnu Măgurele. UTA nu joacă în următoarele două etape, cu Rapid și Concordia Chiajna, deoarece și le-a amândat.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 29 Sep. 2019, 18:21 Campionat
Pe aceeași temă