Farul a început vânzarea abonamentelor pentru „cel mai spectaculos campionat”! Ofertele speciale cu care sunt atrași la stadion suporterii echipei

Marius ANGHEL 19 Jul. 2019, 18:38 Diverse

Noul campionat al Ligii 2 va fi cel puțin la fel de atractiv ca Liga 1, dacă nu va sta și mai bine. E părerea a tot mai mulți oameni de fotbal, dar și a suporterilor. Cu echipe ca Rapid, Petrolul, UTA, „U” Cluj, FC Argeș, ASU Politehnica Timișoara, Farul Constanța, Pandurii Târgu Jiu, CSM Reșița sau Ripensia Timișoara înscrise în competiție, meciurile care vor urma vor atrage în tribune și în fața televizoarelor spectatori, respectivi telespectatori la care cluburile din prima ligă, cu mici excepții, doar visează.

Tocmai de aceea, multe dintre cluburile enumerate mai sus au început deja să comercializeze abonamente pentru noul sezon, în speranța că meciurile tari pe care le vor avea în această ediție de campionat le vor aduce și o rețetă bună în privința banilor încasați din astfel de acțiuni.

De astăzi, 19 iulie, SSC Farul Constanța, a lansat campania de vânzare de abonamente pentru noul sezon și a pregătit mai multe surprize pentru fanii săi. Gruparea de la malul mării va deschide a doua peluză a stadionului, face reduceri pentru abonați la materialele promoționale din magazinul oficial și oferă șansa fanilor să participe la concursurile organizate cu prilejul fiecărui meci susținut pe propria arenă.

„Ne pregătim să sărbătorim împreună 100 de ani de la înființarea echipei noastre de suflet, FC Farul, și vrem ca sezonul Centenar să fie unul special! Unul în care ne luptăm pentru revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc și ne dorim să reușim această performanță cu sprijinul vostru! Un stadion plin, un public cald, o atmosferă de vis pentru băieții noștri în cel mai spectaculos campionat pe care Liga a 2-a îl oferă în ultimele decenii!”, anunță clubul constănțean pe site-ul oficial. Momentan, clubul se numește ASSCS Farul Constanța, iar trecerea la FC Farul, grupare care va împlini 100 de ani, speră să se facă în această vară. Brandul e deținut de Ciprian Marica, chiar finanțatorul echipei din Liga 2.

Prețurile pentru abonamente încep de la 150 de lei și pot ajunge la maximum 500 de lei. În timp ce biletele pentru un singur meci costă 10, 15 sau 20 de lei.

Abonamentele pot fi achiziționate de la sediul clubului, din strada Primăverii, sau online, de pe site-ul oficial al clubului.

Iată „oferta specială” lansată de astăzi de Farul:

1.000 de abonamente la peluze – 150 lei abonamentul
600 de abonamente la Tribuna I – 220 lei abonamentul
400 de abonamente la Tribuna A1 – 300 lei abonamentul
25 de abonamente la Tribuna 0 – 400 lei abonamentul
25 de abonamente la Tribuna oficială – 500 lei abonamentul

* elevii peste 14 ani, studenții și pensionarii beneficiază de o reducere de 30 de lei la achiziționarea abonamentului.
*abonamentele sunt valabile la toate meciurile de pe teren propriu susținute de FC Farul în campionatul Ligii a 2-a ediția 2019/2020.
* toți abonații beneficiază de o reducere de 10 la sută la materialele promoționale achiziționate din magazinul oficial al clubului.

Prețurile biletele pentru următorul sezon:

10 lei la Peluze
15 lei la Tribuna I
20 lei la Tribuna A1

Marius ANGHEL 19 Jul. 2019, 18:38 Diverse
Pe aceeași temă